ФМИ с нов декан?
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
относно
Вярно ли е че Магдалина Тодорова св пвнсионира?Ще изпитва ли септември?
- J`E`K`O
- Да живей словото
- Обратна връзка:
А! Че на мен ми изглежда сравнително млад човека бе, на около 50 сигурно. Някой спомена нещо за 4-значните таблици - миналата година не знам дали беше същият, но разрешаваше 3-4 таблици. А ние ще имаме ли глас при избора му, както беше с избора на студенти за студентскивят съвет (май за това гласувахме по едно време).
П.С. А някой случайно да знае кой професор на кого ще преподава идната година?!
П.С. А някой случайно да знае кой професор на кого ще преподава идната година?!
- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
мдам, но не съвсем
Магда не се пенсионира, а излиза в творчески отпуск, поне така ни беше казано. Предполагам, че ще изпитва, но в крайна сметка изпитите по ООП не са устни....дори теста е на листче 
за СДП на информатиката се спряга Бъчваров, но аз не съм компетентна да го твърдя и на ваше място бих почакала и бих си изкарала лятото подобаващо
за СДП на информатиката се спряга Бъчваров, но аз не съм компетентна да го твърдя и на ваше място бих почакала и бих си изкарала лятото подобаващо
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Re: относно
Няма да се пенсионира. Излиза в творчески отпуск.mony6802 написа:Вярно ли е че Магдалина Тодорова св пвнсионира?