Защо не? Въпроса е че УНСС е по-атрактивно не само от гледната точка на икономическите специалности, но и МО, Право, Журналистика, PR.Бавария написа:май се хвали, че ще го приемат и на двете местаkorpusito написа:Аз не знам къв е смисъла да пита...така или иначе сам треа да си реши кво очаква ние да му начертаем живота ли ???
Стопанския в СУ или УНСС
Модератор: Boromir
- DADO
- Легендарен флуудър
Ibiza DJ
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аве аз съм си за СУ!1!Xenon написа:Защо не? Въпроса е че УНСС е по-атрактивно не само от гледната точка на икономическите специалности, но и МО, Право, Журналистика, PR.Бавария написа:май се хвали, че ще го приемат и на двете местаkorpusito написа:Аз не знам къв е смисъла да пита...така или иначе сам треа да си реши кво очаква ние да му начертаем живота ли ???
Все пак сестра ми е в УНСС,
и така си поделя ме териториите
аха-ха-ха-ха
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Otkrovena
- В началото бе словото
Нямам абсолютно никакви наблюдения над УНСС, нито приятели. Споделям само това, което ми беше споделено от преподавателката ми по Обща теория на икономиката (в СУ), която ни казваше, че СУ си е СУ и е по-добър от УНСС. Тя преподаваше и на двете места. А и като човек, който е набирал кадри е споделяла, че студентите на СУ се представят по-добре. Това е от мен. Но никой да не се предоверява на думите ми. Решението си е ваше. Да няма виновни после.
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
Начи В УНСС има много повече пички. Ако наистина си на ръба и не знаеш кое да избереш това може да е решаващо, да даде на УНСС the edge както се казва. А иначе Стопанското управление в СУ си е номер 1. В техническия не ходи че хем много учене хем жените... не са туй което искаш за твоя **й

сори за простотията ама е 2:10
сори за простотията ама е 2:10
Казвам, че ако бях в неговата ситуация бих избрал УНСС. Иначе ФМИ просто няма алтернативаБeтон написа:Аре стига си говорил глупости. Така като те гледаме май си го избрал.uktc написа:УНСС бих избрал.
П.П. Бетон, как се чете ФМИ? Аз му викам фъ мъ и. Обаче някои казват фе ме и. Я кажи, че да не ми се смеят наесен
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Crescent
- От дъжд на вятър
Добре тогава записвай в СУ. За протокола и аз само във ФМИ кандидатствам, така че ако ще и 20 000 хиляди да има с икономика, все тая ми е. Просто ти попита, аз ти дадах мнението си, с което ти не се съгласиchipanov написа:Е вие да не ми нарочно говорите така, че да премахнете един конкурент. Все пак аз не се вълнувам много от чуждото мнение ама не знам.