Войната по пътищата...

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

130
Изображение
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

За по-набожните шофьори http://dnes.dir.bg/2007/06/19/news1798814.html
.
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

http://www.dnes.bg/article.php?id=37749
Пореднта трагедия.Как може да се пие и да се шофира???Какъв човек трябва да си за да седнеш пиян зад кормилото... :shock: Нямам думи,то не може главата на човек да го побере :roll: :(
.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master

Мнение от Berserker »

Контролът е слаб!

Преди 2 дена на Орлов, 23:30 мина един джип (Мерджан естествено), изнесе се от от Царя с около 100+, и понеже на Орлов светеше червено, мина в насрещното за по -лесно, пресече си и се върна в своето и полетя по Цариградско.

Куката си лафеше с един бакшиш, изгледа го и направи жест "тоя е куку" и даже не се обади по станцията. Въобще там карат много ненормални вечер.

"24 часа наблюдение". Мандра за газиран цвик!

Напълно съм съгласен с мерките предложени от Синдиля!
Изображение

Изображение
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Мда. В три през нощта съм виждал между Плиска и 4-ти км да си играят на NFS със същите неонови светлинки под колите.
Изображение
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Бeтон написа:Мда. В три през нощта съм виждал между Плиска и 4-ти км да си играят на NFS със същите неонови светлинки под колите.
Преди 10 мин на якия дъжд едно неоново Ауди изпреварваше цялата колона на Цариградското в бус лентата, най-отдясно с мнооогооо километри в час... бе той ще се утрепе, ама и хора ще умрат :(

После още 4-5 такива... трябва да се измисли контрол, а не куките да гледат имаш ли жилетка или не...
Изображение

Изображение
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

не мога да си обясня що за човек трябва да си,за да рискуваш не само собствения си(за такива знаем,че са си самоубийци),но и живота на безброй невинни хора. :evil:
ето затова,въпреки че имам книжка,много рядко се усмелявам да карам по малите часове :?
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

eli_girl написа:не мога да си обясня що за човек трябва да си,за да рискуваш не само собствения си(за такива знаем,че са си самоубийци),но и живота на безброй невинни хора. :evil:
ето затова,въпреки че имам книжка,много рядко се усмелявам да карам по малите часове :?
абе то и в голямите не е безопасно....
Изображение

Изображение
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия

Мнение от Mira »

Richard B. Riddick написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=37749
Пореднта трагедия.Как може да се пие и да се шофира???Какъв човек трябва да си за да седнеш пиян зад кормилото... :shock: Нямам думи,то не може главата на човек да го побере :roll: :(
още се треса от нерви и от бяс!тая трябва да я хванат и да я късат парче по парче!искрено се надявам да си отнесе заслуженото,ако не от правосъдието,поне от отмъстителни роднини и приятели :evil: доколкото разбрах майката на едно от загиналите момичета е прокурор...момичетата тази година са завършили ПМГ-то в Перник,готвели са се за кандидатстудентски изпити...как да не те е яд,когато вместо тая тъпа нещастница,на която разбира се нищо й няма,сега страдат толкова невинни хора!?!?!?!?!?как ще преживеят родителите,когато единствените им деца си отиват толкова рано заради няква си фиркана скочубра дето няма акъл за 5 стотинки и изглежда като ку*ва тип алкохоле,а отгоре на всичко явно е оперирана от чувства и въобще няма никакви угризения на съвестта...ако имаше би трябвало сама да си сложи въжето!!!!а сина й?!?рискува и неговия живот без да й трепне окото!!!!мама й дееба шаврантията улава,само смърт заслужава!и то бавна и мъчителна!!!първия ми страх,когато разбрах за случая и още не знаех имената на убитите беше за най-добрата ми приятелка,ако се беше оказал прав тая вече нямаше да е жива!!!! :x ейййййй,аман от кухи лейки,имам чувството,че колкото повече се говори за тази т.нар война по пътищата,толкова повече глупави катастрофи стават!хич нямаше да ме е яд,ако винавната сбръчкотина беше обезглавената,ама не!!!вместо нея трябваше да си отидат 3 невинни деца,още в началото на своя живот!как може бе??????????????????????????????и как не я е срам сега да пледира невменяемост и да твърди,че е изпила само 2 бири!!!?!за почти 3 промила???айде стига глупости!ауууууууу,извън себе си съм от гняв!!!!
Изображение
Изображение
Изображение
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

Berserker написа:
eli_girl написа:не мога да си обясня що за човек трябва да си,за да рискуваш не само собствения си(за такива знаем,че са си самоубийци),но и живота на безброй невинни хора. :evil:
абе то и в голямите не е безопасно....
съгласна съм,но тогава поне има много движение и е по-трудно да караш с 120+ по цариградско,поне по мои наблюдения... :roll:
A Mind is a terrible thing to waste!
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Mira написа: и как не я е срам сега да пледира невменяемост !!
А тва е най-голямата тъпотия :( Като направят някое престъпление и се изкарат невменяеми, за да се отърват. Баси човекът излиза не само опасен, ами и луд, а те използват това за оправдание да го пуснат, а не да го вържат още по-здраво някъде :shock:
Аватар
Калев
Живее, за да пише
Специалност: право
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от Калев »

Защо за пореден път мърдащата купчина лайна, която единствена е заслужавала да умре, е НЕВРЕДИМА? :(
It's peanut butter jelly time!
Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Вчера една пача, набрала се на макс и почти залепила се зад мен ме караше да се отдръпна в другата лента, за да мине...Ама не й се отвори парашута. После на светофара спрях зад нея, ама така че се приближавах лекичко - май нещо не й беше комфортно, защото се мърдаше напред...а ако го правех със 100 зад нея?!?
Като реакция на прочетенето един потребител ми каза, че съм бъдеща убийка... :shock: Аз ли?!
И друг случай, също от вчера - пускам аз пешеходец на пешеходна пътека, тоя зад мен ме изпреварва и тръгва да минава - а в този момент човекът си ходи по пешеходната пътека!!!! Не знам...ти може да си супер изряден шофьор, но заради подобни да ти се случи нещо, не дай Боже!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Току-що щях да се блъсна в един учебен автомобил.
Не, не караше убиец, а инструктора. Отне ми предимство!
После спря на светофара, за да ми каже, че бил с пуснат
мигач и аз трябвало да го пусна! Ще го пусна, ама друг път!
Да изпреварваше, да го пусна! Ама той ми идва от съвсем друга улица,
без предимство и после аз не съм спазвал и не съм знаел правилата!

Ай ше му...... :protest:
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

feichka написа:...пускам аз пешеходец на пешеходна пътека, тоя зад мен ме изпреварва и тръгва да минава - а в този момент човекът си ходи по пешеходната пътека!!!!
По същия начин един за малко да ме прегази на пешеходната пътека на бул. "В. Левски" до северното крило на СУ. И след това (като ме подмина на сантиметри) се показа през вратата и ядосано ми извика нещо. Изглежда беше убеден, че прав. Ако беше спрял и излязъл, такъв скандал щях да му вдигна, че щеше да ме помни на всяка пешеходна пътека. Веднъж един раздрънкан Мерцедес пък наби спирачки и спря точно пред мен, докато пресичах на ЗЕЛЕНО на входа на Южния парк. И той убеден в правото си, се изказа красноречиво по мой адрес. А не стига че имаше пешеходна пътека, но и пешеходният светофар беше на зелено. Въобще ако някой прави нарушение, засягащо пешеходци, да не случи на мен, защото като съм прав, не си поплювам...
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Публикувай отговор

Обратно към “България”