Войната по пътищата...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
http://www.dnes.bg/article.php?id=37749
Пореднта трагедия.Как може да се пие и да се шофира???Какъв човек трябва да си за да седнеш пиян зад кормилото...
Нямам думи,то не може главата на човек да го побере

Пореднта трагедия.Как може да се пие и да се шофира???Какъв човек трябва да си за да седнеш пиян зад кормилото...
.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Контролът е слаб!
Преди 2 дена на Орлов, 23:30 мина един джип (Мерджан естествено), изнесе се от от Царя с около 100+, и понеже на Орлов светеше червено, мина в насрещното за по -лесно, пресече си и се върна в своето и полетя по Цариградско.
Куката си лафеше с един бакшиш, изгледа го и направи жест "тоя е куку" и даже не се обади по станцията. Въобще там карат много ненормални вечер.
"24 часа наблюдение". Мандра за газиран цвик!
Напълно съм съгласен с мерките предложени от Синдиля!
Преди 2 дена на Орлов, 23:30 мина един джип (Мерджан естествено), изнесе се от от Царя с около 100+, и понеже на Орлов светеше червено, мина в насрещното за по -лесно, пресече си и се върна в своето и полетя по Цариградско.
Куката си лафеше с един бакшиш, изгледа го и направи жест "тоя е куку" и даже не се обади по станцията. Въобще там карат много ненормални вечер.
"24 часа наблюдение". Мандра за газиран цвик!
Напълно съм съгласен с мерките предложени от Синдиля!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
Преди 10 мин на якия дъжд едно неоново Ауди изпреварваше цялата колона на Цариградското в бус лентата, най-отдясно с мнооогооо километри в час... бе той ще се утрепе, ама и хора ще умратБeтон написа:Мда. В три през нощта съм виждал между Плиска и 4-ти км да си играят на NFS със същите неонови светлинки под колите.
После още 4-5 такива... трябва да се измисли контрол, а не куките да гледат имаш ли жилетка или не...
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
още се треса от нерви и от бяс!тая трябва да я хванат и да я късат парче по парче!искрено се надявам да си отнесе заслуженото,ако не от правосъдието,поне от отмъстителни роднини и приятелиRichard B. Riddick написа:http://www.dnes.bg/article.php?id=37749
Пореднта трагедия.Как може да се пие и да се шофира???Какъв човек трябва да си за да седнеш пиян зад кормилото...Нямам думи,то не може главата на човек да го побере
![]()

съгласна съм,но тогава поне има много движение и е по-трудно да караш с 120+ по цариградско,поне по мои наблюдения...Berserker написа:абе то и в голямите не е безопасно....eli_girl написа:не мога да си обясня що за човек трябва да си,за да рискуваш не само собствения си(за такива знаем,че са си самоубийци),но и живота на безброй невинни хора.![]()
ето затова,въпреки че имам книжка,много рядко се усмелявам да карам по малите часове
A Mind is a terrible thing to waste!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
А тва е най-голямата тъпотияMira написа: и как не я е срам сега да пледира невменяемост !!
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Вчера една пача, набрала се на макс и почти залепила се зад мен ме караше да се отдръпна в другата лента, за да мине...Ама не й се отвори парашута. После на светофара спрях зад нея, ама така че се приближавах лекичко - май нещо не й беше комфортно, защото се мърдаше напред...а ако го правех със 100 зад нея?!?
Като реакция на прочетенето един потребител ми каза, че съм бъдеща убийка...
Аз ли?!
И друг случай, също от вчера - пускам аз пешеходец на пешеходна пътека, тоя зад мен ме изпреварва и тръгва да минава - а в този момент човекът си ходи по пешеходната пътека!!!! Не знам...ти може да си супер изряден шофьор, но заради подобни да ти се случи нещо, не дай Боже!
Като реакция на прочетенето един потребител ми каза, че съм бъдеща убийка...
И друг случай, също от вчера - пускам аз пешеходец на пешеходна пътека, тоя зад мен ме изпреварва и тръгва да минава - а в този момент човекът си ходи по пешеходната пътека!!!! Не знам...ти може да си супер изряден шофьор, но заради подобни да ти се случи нещо, не дай Боже!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Току-що щях да се блъсна в един учебен автомобил.
Не, не караше убиец, а инструктора. Отне ми предимство!
После спря на светофара, за да ми каже, че бил с пуснат
мигач и аз трябвало да го пусна! Ще го пусна, ама друг път!
Да изпреварваше, да го пусна! Ама той ми идва от съвсем друга улица,
без предимство и после аз не съм спазвал и не съм знаел правилата!
Ай ше му......
Не, не караше убиец, а инструктора. Отне ми предимство!
После спря на светофара, за да ми каже, че бил с пуснат
мигач и аз трябвало да го пусна! Ще го пусна, ама друг път!
Да изпреварваше, да го пусна! Ама той ми идва от съвсем друга улица,
без предимство и после аз не съм спазвал и не съм знаел правилата!
Ай ше му......
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
По същия начин един за малко да ме прегази на пешеходната пътека на бул. "В. Левски" до северното крило на СУ. И след това (като ме подмина на сантиметри) се показа през вратата и ядосано ми извика нещо. Изглежда беше убеден, че прав. Ако беше спрял и излязъл, такъв скандал щях да му вдигна, че щеше да ме помни на всяка пешеходна пътека. Веднъж един раздрънкан Мерцедес пък наби спирачки и спря точно пред мен, докато пресичах на ЗЕЛЕНО на входа на Южния парк. И той убеден в правото си, се изказа красноречиво по мой адрес. А не стига че имаше пешеходна пътека, но и пешеходният светофар беше на зелено. Въобще ако някой прави нарушение, засягащо пешеходци, да не случи на мен, защото като съм прав, не си поплювам...feichka написа:...пускам аз пешеходец на пешеходна пътека, тоя зад мен ме изпреварва и тръгва да минава - а в този момент човекът си ходи по пешеходната пътека!!!!
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет