Е аз няма нужда, на мен явно бъговете на форума ми пращат редовно нещаUmreteotKale написа:Probvai,ama si i otgovarai
Лични съобщения
Модератор: Плазмодий
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Абе да ви кажа честно и мене ме озадачи едно ЛС което получих:
Заглавие: ?!?!
Здравей и извинявай за безпокойството но просто искам да те питам като цъкнеш ТУК , ТУК и ТУК какво ти излиза ?!?!
Защото от няколко дни вляза в нета парвият път и излизат тези линкове и после трябва да рестартирам компютъра за да мога да работя с него ина4е засичат мозилата и нета при теб как е какво става като цъкнеш !??!
Ще ти бъда благодарен ако ми отговориш по скоро мерси!!!
Струва ми се доста нелогично да ми пише такива работи и то непознат човек,пък ако искаше да пита , да беше пуснал тема
както и да е, според мен въпросните линкове са с вируси,така че не ги отваряйте или поне внимавайте с тях.
Здравей и извинявай за безпокойството но просто искам да те питам като цъкнеш ТУК , ТУК и ТУК какво ти излиза ?!?!
Защото от няколко дни вляза в нета парвият път и излизат тези линкове и после трябва да рестартирам компютъра за да мога да работя с него ина4е засичат мозилата и нета при теб как е какво става като цъкнеш !??!
Струва ми се доста нелогично да ми пише такива работи и то непознат човек,пък ако искаше да пита , да беше пуснал тема
Като птичка в небесата 
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз получих почти същото:
Отговорих му (някакви реклами в гугъл и някакъв каталог за техника излизат, не са вируси) и след малко получих пак същото съобщение, само че с обърнато заглавие - !?!?
И двете са пратени от потребител с ник flirtAGIATA (
), който явно е бот.
Отговорих му (някакви реклами в гугъл и някакъв каталог за техника излизат, не са вируси) и след малко получих пак същото съобщение, само че с обърнато заглавие - !?!?
И двете са пратени от потребител с ник flirtAGIATA (
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- БАН ЗА СПАМЕРИТЕ
- От дъжд на вятър
- Местоположение: СМОЛЯН-софия-ректората-18 блок-авеню-БАН-280-лападунди-и на още няколко местенца.понякога и в Рая :)
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
И аз получих същото съобщение за "ТУК ТУК и ТУК"
Отговорих му с въпрос - какво има на тия линкове?
Той ми отговори, че имало реклами.
Е, не му цъкнах на рекламите.
За мен това е СПАМ. Не знаех, че и други хора от форума са получили, но сега виждам, че е така.
Този потребител не е постнал нито едно мнение на форума (или поне когато прати съобщенията, не беше). Регнал се е само за да изпрати на всички рекламите си, за да получи кликове върху тях, и то с някакъв такъв тон... Нагъл спам
Отговорих му с въпрос - какво има на тия линкове?
Той ми отговори, че имало реклами.
Е, не му цъкнах на рекламите.
За мен това е СПАМ. Не знаех, че и други хора от форума са получили, но сега виждам, че е така.
Този потребител не е постнал нито едно мнение на форума (или поне когато прати съобщенията, не беше). Регнал се е само за да изпрати на всички рекламите си, за да получи кликове върху тях, и то с някакъв такъв тон... Нагъл спам