За или против тютюнопушенето?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- juventus_dzd
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Зависи от момчето и от дефиницията ти за "пиян"twiggy написа:ми то и пияно момче е грозно ама си се напиват нали
За тютюнопушенето - твърдо против съм. Е, не че ще изгася цигарата на някого, все пак съм наясно, че всеки си има слабостите и - да, считам пушнето за слабост.
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ами повечето да ти кажа не са, но ги има и такива..moonlight написа:ами то по принцип повечето пушачи са против пушенето..само дето им е доста трудно да откажат цигарите,то всичко е до воля и навик![]()
аз също съм ПРОТИВ
the shadow proves the sunshine
При мен беше по-добрия вариант - намразих го покрай баба ми и дядо ми, поне вкъщи никой не пушеше. Гледам обаче да не правя забележки само показвам, че не ми е приятно, оттук нататък - ако ми спестят дима чудесно, ако не - просто се примирявам с тази слабост у другия. Не бих се скарал с приятел, заради пушенето му.Boromir написа:ми покрай пушачите в семейството намразих пушенето... като някой запали около мен, винаги се мръщя...
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
добре че казахте.. няма да пуша повече около вас, обещавам
иначе съм си за, пуша от известно време и си ми харесва - проблема е че гълта мноо финанси 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Е, аре сега. На открито бяхме, няма проблемTripio написа:добре че казахте.. няма да пуша повече около вас, обещаваминаче съм си за, пуша от известно време и си ми харесва - проблема е че гълта мноо финанси
с риск непушачите да ме убият с камъни, ще кажа... трайте! във всяка компания има и пушачи, и непушачи! не можеш според това да избираш приятелите си. вярно хубаво е ако знаеш,че някой се дразни от цигарения дим, да не тикаш цигарата си в лицето му, но пък ако сте излезли да се забавлявате не бива да се създава излишно напрежение за някоя и друга цигарка
в този ред на мисли ми идва да спомена за абсурдното деление пушачи-непушачи в заведенията - все едно в басейна да има коридори за пикаещи и коридори за непикаещи 
аз съм заклета непушачка(поне засега и не смятам да го променям), нз какво толкова куул намират хората в пушенето или просто без да искат са си изградили вреден навик.... необичам много цигарения дим, но като си в компания се съобразяваш не само със себе си, а и с другите...съответно и те с теб - гледат да не идва дима към теб и т.н. ; когато са повече непушачи - пушача се съобразява с тях и обратното когато са повече пушачи - непушача и така.....но дори и често пъти непуш. да са повече от пуш. се заема маса за пушачи(пример5:3 в полза на непуш.) - не можеш да им кажеш няма да палиш цигара с кафето.....и така....един от безспорните плюсове на разделението пуш-непуш е, че е възможно да си намериш маса дори и в по-препълнените заведения - естествено тя е за непушачи

GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
1000% ПРОТИВ. Ненавиждам цигарите и дима им (има даже някои към които съм алергичен). Това за мене е едва ли не най-противният порок - абсолютно безполезен и вреден, както за пушача така и за околните. И аз го считам за признак на слабост. Честно казано не ми се вярва че в 21 век има още хора които да запалят цигара
!
Между другото някъде бях чул, че БГ е на 3 място в СВЕТА по пушене.
Евала на всички държави които официално забраняват това нещо.
Абсолютно съгласен, отново. Може и да ми се струва, но май наистина повече момичетата пушат - и не мога да ги гледам като запалят цигара!Циндил-Пиндил написа:За мен лично няма нищо по-отблъскващо от момиче с цигара. Не знам що са решили, че така са по-готини, ама са в грешка
Между другото някъде бях чул, че БГ е на 3 място в СВЕТА по пушене.