Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
hypnosssa написа:Мисля,че не може да се прави сравнение.
За хуманитарни науки *the best* е СУ..
за математически ТУ
за архитектура и строителство УАСГ няма равен(btw казват,че изпита им по математика е най-тежък от всички възможни)
Математика и информатика в България има САМО в СУ-ФМИ.
Архитектура и строителство изобщо не знам къде другаде освен в УАСГ има. А като изключим тазгодишните задачи от изпита по математика за СУ, при нас темите не могат да се сравняват с където и да е.
а като доходнаст в момента най най са архитектурата, въобще всичко свързана със строителната дейностр правото и компютърна техника-софтуер.. става дума за в София, но и в цялата страна е така...а и в момента се търсят мн инжинери в каквато и да е била област
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
Имам 5.90 в ТУ, но се колебая изключително много дали да уча там. Имам желание да уча в ФМИ , но поради комплексни причини малко се съмнявам, че ще мога. Моля ви за мнение относно реализацията на хора, които завършват КСТ в ТУ и частност ТУ-филиял Пловдив.
И още един въпрос към по информираните - Какви са възможностите за магистратура в ФМИ, ако си завършил бакалавар в ТУ ? Има ли възможност да се запише магистратура, ако не си учил в ФМИ изобщо?
Ще съм благодарен на всеки, който ми помогне с мнение
магистратура можеш да запишеш където си искаш и каквото си искаш независимо какво и къде си завършил бакалавърска степен...например 1 приятел завърши бакалавърска степен в НСА и в момента кара магистратура компютърни системи или нещо от сорта в СУ
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
hexus написа:Аз лично никъде не намерих сравнение между тези университети, затова коментирайте кое е най-добро за вас, къде имате най-голям мерак да учите и к'ви оценки сте изкарали
Хипнооооооса, пила ли си хапчетата?
Евала на колегата Артур.
Арти, успех на олимпиадата в Созопол. Предай на Явор и момчетата.
За жалост няма конкуренция и ясно кои са машините и доминаторите както винаги. Чух за други участници - шуменски, пловдивското фми (нещо като шуменския Деко ), меи, виас - само не знам за къде са тръгнали в Созопол. Там има гори, па може на лов за пъдпъдъци.
Хипнооооооса, пила ли си хапчетата?
Евала на колегата Артур.
Арти, успех на олимпиадата в Созопол. Предай на Явор и момчетата.
За жалост няма конкуренция и ясно кои са машините и доминаторите както винаги. Чух за други участници - шуменски, пловдивското фми (нещо като шуменския Деко ), меи, виас - само не знам за къде са тръгнали в Созопол. Там има гори, па може на лов.
За мен има два вариянта или влизам в СУ и уча по стабилно или Влизам в Друг университет(и не уча толкова стабилно там) и хващам едни стабилни уроци Cisco като си помагам мн стабилно(!) САМА ПС:От бързинка Се извинявам за грешката
Последно промяна от Sunbaby на 31 Май 2007, 20:21, променено общо 1 път.
Бягай от мен,видиш ли ме бягай колкото ти сили държат,защото настигна ли те ще разбъркам в теб ,ще ти взема най-ценото и ще си отида без да разбереш как е станало дори !
Бeтон написа:...Арти, успех на олимпиадата в Созопол. Предай на Явор и момчетата...
Мерси, мерси, хубавото е, че ако не е единият от нас, ще е другият! А ТУ, УАСГ, УНСС участват в съвсем друга група с други задачи (не-математици). Може да оставите поръчки за морски камъчета
hexus написа:
Аз лично никъде не намерих сравнение между тези университети, затова коментирайте кое е най-добро за вас, къде имате най-голям мерак да учите и к'ви оценки сте изкарали Wink
Поредната идиотска тема, деба.
Идиот ли ме наричаш бе
Аз я пускам темата щото се колебая между тия уни-та и искам да видя различни мнения за тях
Щом темата е идиотска значи идиот я е писал. Азтака го разбирам, но споко не се убиждам. А относно ровенето тия работи дето ги четох са или старички или не ме удовлетворяват Аре дерзай!!!!