Оценките от предварителния изпит по История - коментари
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз не си оценявах темата за повече, тъй че...beatsound написа:споко и аз съм такаRaya_Alexandra написа:4.00
Както и го сънувах...ама какво да правиш! Поне сега критериите си да изкарат !
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е ние ВЕЧЕ имаме няква база, ся само яко преговор... не се отчайвайте още.hypnosssa написа:Да де,ама за тия,дето искаме(или може би искахме) право,за редовния трябва да сме научили ВСИЧКО по история и ВСИЧКО по литература...което за мен поне е непослино....
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
И не само за теб е непосилно. Отчаяно се надявах на някаква по-сносна оценка, за да ми остане само литературата.....здраве да еhypnosssa написа:Да де,ама за тия,дето искаме(или може би искахме) право,за редовния трябва да сме научили ВСИЧКО по история и ВСИЧКО по литература...което за мен поне е непослино....
-
Connecting
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
Сега, след половин час утешителни потупвания по рамото от близки и далечни страни, започвам да си мисля, че е по-добре, че имам 4.00. Ако бях изкарала малко над 5.00, както очаквах, сега нямаше да съм сигурна ще стигне ли, няма ли да стигне, да уча ли, да не уча ли.....докато сега имам много силен мотивиращ фактор
Честито на доволните от себе си
Както казах на един мой приятел, който има 5.50, това показва, че поне някой си е налягал каквото трябва и когато трябва, браво! 
Честито на доволните от себе си