Тема за възхвала на всеки друг град освен София
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Не... заради Македония... за да е в центърът на страна, а и за да може така да се засили влиянието в онези земи и да бъде по-лесно присъединяването им... А то какво - така и не са си изпълнили мисията едно време!coolman написа:Дали е верен мита дето се разправяше едно време в училище, че избрали София за столица, понеже един от делегатите бил заспал![]()
Колко по-добре щеше да ми е столицата да е Търново или Пловдив. И магистрала щеше да има до Варна и пътят нямаше да е 6,30 с автобус или 8,30 с влак
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Да всички градове са хубави и да живеем в прекрасна страна. Колкото и да не ми се вярва на моменти
Затова нека й се порадваме и оплакнем оченце:)
пс.
отначало темата беше малко ирония, но май е на път да предизвика поредния грандиозен форумен скандал
пс.
отначало темата беше малко ирония, но май е на път да предизвика поредния грандиозен форумен скандал
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това ти мение доказва още ведбъж, че си курваБeтон написа:Темата е за коша по простата причина, че горе пише, кой е Университета и къде. Не в пловдив, не в бургас и тн.
Темите за възхвала трябва да бъдат или за София или за България.
Или пък жена за всички мъже, както ти харесва
pora_e_priqtel: В случай, че казваш това насериозно ще трябва да те смъмря
между другото кой го беше казал това за Цезар, че е мъж за всички жени и жена за всички мъже?
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- явор
- Летописец Виртуоз
Образованието ми го дава България, а другия "хляб" или е от мама и тате, дето хората във Варненско им дават, или си го харча за нещата дет ме изкушават в тоя градJosif написа:И Търново и Варна и Ловеч, и Плевен и още куп други хубави градове си имаме. И София щеше да е сред тях ако не беше столица!Замислете се! И въпреки че е гадна и отдайте почит, защото тя ви дава хляба.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
Той просто не се е втичал там, че сега да изтича.явор написа:Образованието ми го дава България, а другия "хляб" или е от мама и тате, дето хората във Варненско им дават, или си го харча за нещата дет ме изкушават в тоя градJosif написа:И Търново и Варна и Ловеч, и Плевен и още куп други хубави градове си имаме. И София щеше да е сред тях ако не беше столица!Замислете се! И въпреки че е гадна и отдайте почит, защото тя ви дава хляба.
Пък и какъв хляб ми дава, като не стига, че зема и моя, ами и този на наще насам изтича
![]()
![]()
Silence tells me secretly Everything!
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: