Тема за възхвала на България
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Абе и аз бих искал, ама ще влоша качеството с мойте програмки. Иначе не бих се обидил, ако някой ми изтрие мнението и си сложе в совето същите смалени добре.Crematory написа:По-малки снимки или линкове. Така трудно се виждат и разместват форума.
И аз много се радвам на снимките на simbon4oGaVrosH написа:лелееее Яворе! невероятни цветове!![]()
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Update...
БЛАГОДАРЕНИЕ НА EVGENI
край Шкорпиловци

Белоградчик

край Сливен

Лахна или нещо подобно край Бургас

Плажът в Поморие

Атанасовско езеро

Атия

Лъка, Бургаско

Бяла река

Въча

Северозападна Стара планина

Централна Стара планина

Пътеката на Тарзан или нещо такова край Васил Левски, Пловдивско

Мальовица, Рила

Равда

май Резово

Созопол

Очаквайте продължение
БЛАГОДАРЕНИЕ НА EVGENI
край Шкорпиловци

Белоградчик

край Сливен

Лахна или нещо подобно край Бургас

Плажът в Поморие

Атанасовско езеро

Атия

Лъка, Бургаско

Бяла река

Въча

Северозападна Стара планина

Централна Стара планина

Пътеката на Тарзан или нещо такова край Васил Левски, Пловдивско

Мальовица, Рила

Равда

май Резово

Созопол

Очаквайте продължение
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Виж сега Пагане, за мен религията едно време е било много добро средство да бъде наложен някакъв морал с осезаемо положителен ефект, но за съжаление управниците на църквата не съобразили, че рано или късно хората ще надградят над този морал и така за мен тя се оказва като убежище за тези, които ги е страх от прогреса и от самите себе си/визирам цялото ни човечество/... За мен религията вече не е нещо съкрално... Вярата трябва да бъде обърната към самите нас!
Тези снимки ми показват примери за архитектурни сдания и символи на една епоха, която отдавна е трябвало да загърбим...
Какво пък съм седнал да ти обяснявам на теб де... явно, че при теб българското винаги е над човешкото и нещата няма да се променят
Тези снимки ми показват примери за архитектурни сдания и символи на една епоха, която отдавна е трябвало да загърбим...
Какво пък съм седнал да ти обяснявам на теб де... явно, че при теб българското винаги е над човешкото и нещата няма да се променят
Отворете сърцата си