Все едно аз съм го писала... ама преди 3 години.feky написа:Аз също съм много доволен от ФФ . Всяка седница са организирани някакви семинари и срещи. Може да се каже, че често идват западни преподаватели и всякакви други гост-лектори . Базата е добра, има повече от 1 PC зали, които са на разположение на студентите почти по всяко време .Имаме си на партера нарисувана беседа на Платон
И все пак образованието във ФФ си е голямо предизвикателство... Намират се млади и готини ентусиасти, които с акъла и ината си се опитват да случват нещата и лека-полека да реформират този архаично действаш факултет. Отвереме-навреме получават съдействие и "отгоре". Така че освен малко теория, тези които искат могат да се научат да борят статуквото... стига да имат смелост!
Моля да ме извините за дългия пост, просто искам да пожелая на бъдещите студенти наистина да бъдат в позицията да изискват качествено образование, защото отличната диплома, която ще получат, може много да се разминава с реално придобитите знания.