Предварителния изпит по история в УНСС
Модератор: Boromir
1 за това че си се записала и 0.5 дето не си отишлаpantera22 написа:абе да ви питам има ли някои които не се е явил на изпита защото аз не ходих и във графата модул 1+2+3 ми пише че не съм ходила ама на изпита по история модул 3 ми пише чи имам оценка 1,50![]()
![]()
![]()
някои има ли обеснение
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Не искам да го казвам аз, защото вероятно на някои хора ще им прозвучи горчиво, ядливо, завистливо даже, защото имам много ниска оценка, но:
Тая година няма квоти по предмети. Сиреч, бориш се с всички онези от география, математика, български, икономика. Няма и квоти по пол. Сиреч се бориш и с женските. Ако не ме лъже паметта, от български+математика имаше около 1300 шестици. При 3000 +(евентуааално)600 места, тея вече са заети. От предварителните изпити. Броят на хора с 5.75+ също е огромен.
Разбира се, могат да се кроят хипотези от рода на "Ама не всички от тия ще искат в УНСС", както и смятане на всякакви балове, но според мен доста хора ще останат изненадани от уж добрите си оценки, но лошите новини през август месец.
И все пак: наистина може и да го казвам с яд от това, че не се справих добре, може и да имам грешна информация, може хиляда неща да се случат... Време има.
А и най-добре, пробвай в форума на УНСС, там ще трябва да знаят
Тая година няма квоти по предмети. Сиреч, бориш се с всички онези от география, математика, български, икономика. Няма и квоти по пол. Сиреч се бориш и с женските. Ако не ме лъже паметта, от български+математика имаше около 1300 шестици. При 3000 +(евентуааално)600 места, тея вече са заети. От предварителните изпити. Броят на хора с 5.75+ също е огромен.
Разбира се, могат да се кроят хипотези от рода на "Ама не всички от тия ще искат в УНСС", както и смятане на всякакви балове, но според мен доста хора ще останат изненадани от уж добрите си оценки, но лошите новини през август месец.
И все пак: наистина може и да го казвам с яд от това, че не се справих добре, може и да имам грешна информация, може хиляда неща да се случат... Време има.
хаха, честна дума, тия македонци ми изядоха главата:( темата винаги ме е кефела, но никога не съм я знаелаRaya_Alexandra написа:Теста беше гаден :
ЕПИ - История на България
(модул 1+модул 2+модул3)
5.77
ЕПИ - История на България
(модул 3)
5.77
ЕПИ - история - модул 3 - 5.53
ЕПИ - БЕЛ - модул 1+3 - 5.92
диплома - общ бал 5.80
бал по литература и история - 6.00
по математика - 3.5
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Квоти по ПОЛ има 100%. То ако нямаше УНСС щеше да стане девическо училищеНе искам да го казвам аз, защото вероятно на някои хора ще им прозвучи горчиво, ядливо, завистливо даже, защото имам много ниска оценка, но: