Marilyn Manson в България!!!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Е не бих го нарекъл ,чак такова СЪБИТИЕ,ама все пак си е известно момчето

Е чак някакви огромни жертви не мисля ,че са нужни.Ако човек наистина е възпрепятстван да отиде...ми няма да отиде колкото и да иска;)
...Време до 4ти юли много...много неща могат да се случат.Аз утре не знам къде ще съм и как ще съм

Е чак някакви огромни жертви не мисля ,че са нужни.Ако човек наистина е възпрепятстван да отиде...ми няма да отиде колкото и да иска;)
.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мен лично ММ въобще не ме дразни(при все ,че не съм му луд фен).Напротив,смятам ,че е един талантлив изпълнител,който обаче му е ясно ,че само с музика не би могъл да постигне тази слава ,която има в момента в резултат на което залага и на имиджа и на визията...Не виждам нищо лошо в това
.Всеки който е чувал музиката към саундтрака на Резидент ивъл 1(Заразно зло както го преведоха у нас) му става ясно ,че освен певец е и много добър композитор 
.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
баси, бехме първите, които още предишната вечер се редихме за билети... няма такъв филм, хора! мръзнахме цяла нощ, за да се докопаме до първите 1000 билета, ..... му!
иначе се оказа много мизерно, очаквах некво тълпище да има сутринта, а се събрахме в крайна сметка около 60 души макс... за няколко минути преди 9 h сутринта разграбихме билетите и след нас вече нямаше от по 20 кинти...
са остава да доживеем цонцерта! MARYLIN MANSON!

иначе се оказа много мизерно, очаквах некво тълпище да има сутринта, а се събрахме в крайна сметка около 60 души макс... за няколко минути преди 9 h сутринта разграбихме билетите и след нас вече нямаше от по 20 кинти...
са остава да доживеем цонцерта! MARYLIN MANSON!