Баташкото клане било мит

Архив на всички останали категории.
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Бтв... никога не съм ходил в Батак, за мой срам..

Някой има ли представа кой е най-лесния вариант за придвижване от София???? ЩЕ бъда безкрайно благодарен...

Влакче едва ли има, но поне автобус...И колко часа се пътува? Anyone? 8)
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

мисля, че е част от 100-те исторически обекта на България. За тази група обекти има цяла книжка с маршрути плюс кратко описание какво да се очаква и какво може да се види. По темата.. еми явно хората с парите си мислят, че могат да променят историята .. лошото е, че се получава. Дано този случай да не е ново доказателство за това. А за тази госпожа която ми е трудно да нарека българка , защото за да принадлежиш към нечия националност трябва да имаш еднакви цели и идеали,култура и бит с хората от тази националност.( на нея нещо и обягват всички тези нещица), мога да кажа че е поредната кукла чрез която се движат нещата от разните му там заинтересовани хора, страни.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Vintersorg написа:Бтв... никога не съм ходил в Батак, за мой срам..

Някой има ли представа кой е най-лесния вариант за придвижване от София???? ЩЕ бъда безкрайно благодарен...

Влакче едва ли има, но поне автобус...И колко часа се пътува? Anyone? 8)
Виж тук :)
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Конференции ще има на 17 и 18 според статиите.

Дали може няколко добре подготвени, ама наистина добре подготвени по темата студента, а защо не и преподаватели, от Исторически факултет (а и от други) да отидат на тези конференции или поне само на втората и да им покажат от къде изгрява слънцето ? Тъй де не може да ни се подиграват така, а ние да гледаме отстрани.
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

Kонференция май няма да има като гледам какво пише из дир.бг. Един път да стане нещо хубаво ей.
http://dnes.dir.bg/2007/04/25/news1613846.html
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

То ще излезе ,че цялата ни страна е един мит :roll: :x
.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Предполагам, че объркването е станало, защото изпратихме всичко на немски и преводът е бил неточен", каза още той.
Аз мисля, че това е достатъчно основателен аргумент, за да може всеки да разбере какви хора стоят зад всичко...

П.П. Нямам нищо против турците, но както има българи като Волен, такива турци има явно и в Германия(все пак там те не са малко). Пък и нали искат да влизат в ЕС - трябва да се покажат невинни. Турция за мен никога не трябва да влиза в ЕС. Турция не е Европейска старна! Сътрудничество - ОК... но никога едно цяло!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А Русия европейска страна ли е в този ход на мисли? :shock:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Joker написа:А Русия европейска страна ли е в този ход на мисли? :shock:
Не...

...но повече от Турция, със сигурност.

Бтв може да направим дискусия ако искате за това европейска или не е Русия..

:idea: Що не искаме от Каката да ни направи един хубав раздел "История, геополитика, общество" ??? Ние сме студенти, при това мислещи. Ще е много по-яко от раздел "Любов, романтика"... :wink:
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

Vintersorg написа:
:idea: Що не искаме от Каката да ни направи един хубав раздел "История, геополитика, общество" ??? Ние сме студенти, при това мислещи. Ще е много по-яко от раздел "Любов, романтика"... :wink:
:cheers: би било добра идея :)
По-добре е наистина - Каква любоффф, к`ва романтика , к`ви 5 лева :lol:
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=6425

Идеята се разгърна. Очаквам подкрепа! Ние с Инге хвърлихме ръкавицата. Някой да ни последва? :twisted: :twisted:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

И сега какво? Махат антибългарските елементи, които явно представляваха арматурата на проекта, ама пак искат да си правят конференция. Ейй, големи ентусиасти бе! :lol: :lol: :lol:

Ако решат да правят конференция според първоначалния план, трябва да се спретне едно гражданско присъствие под прозорците на заседаващите. За целта трябва да се получи разрешение от общината. За съдействие можем да се обърнем към Студентски съвет. Имайте предвид и такова развитие на нещата. Трябва да бъдем нащрек!
Аватар
hazel
Стенограф
Специалност: МО
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от hazel »

Като видях новината по БНТ не повярвах, ама като го видях очилатото същество дето се опитва да приказва на БГ и да ни учи на НАШАТА история направо побеснях...Бил съм в Батак преди 10-ина години (водиха ни от училище да видим църквата - това ми напомня на призивав подписа на Кака Ад) и черепите и костите в костницата и дупката, където жените и децата са прокопали, за да стигнат до вода, мисля, ме ужасиха и са ми се набили в главите...ако това не е съществувало, хайде да си затворим очите за холокоста и да наречем Аушвиц и Треблинка увеселителни паркове...
ИзображениеИзображение
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Цяла България тръгна да се пени и да гони душмана, основавайки се на тенденциозните дрънканици на нашите пишман-журналисти. Същите тези журналисти, чиято некадърност и необективност са бурно заклеймявани през повечето време от същата тази "патриотично" настроена публика :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Какво предлагаш? Да забраним журналистите ли? Журналистите са необходимо зло. Освен това те са много и не представляват едно предсказуемо цяло. Реагират по различен начин на различни типове проблеми. Ако тяхната реакция по даден проблем не те е задоволила, това не значи, че трябва да ги отричаш.

Факт: разни подривни елементи се опитват да проведат конференция, отричаща Баташкото клане, както и националния характер на освободителната борба, като на негово място издигат социалния фактор.

Факт: това е подигравка с българската история и колективна памет

Факт: журналистите отразиха проблема

И защо не?
Заключено

Обратно към “Други”