Романтични ли сте...?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Flor
- В началото бе словото
Аз съм романтична. Естествено, че няма нужда някой да ми показва чувставата си в стил "Море от любов", но това не означава, че не обичам романтичните жестове, които не мисля, че са отживелица. В днешно време жените непрекъснато се опитват да бъдат все по-самостоятелни, искат да могат да се справят сами със "суровия" живот и това е страхотно. Но заедно с тази твърдост и упоритост малко роматника не е излишна. На мен ми харесва да посрещам изгрева с любимия ми човек
, да гледам звездите или лунната пътека по повърхността на морето... Не знам... Мисля, че съм щастливка, щом толкова малки неща ме карат да се чувствам добре. 
Ти имаш право да ме ругаеш,
аз имам право да не те слушам!
аз имам право да не те слушам!
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Dynamite
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз пък се ядосвам,че горкото понятие "романтика" е завряно в джоб4ето на плюшена играчка с розова панделка...Чувам го как безпомощно вика да го пуснат,да го пуснат...но едва ли
Романтиката е любов,хора..Романтично е,когато обичаш,романтично е,когато мислиш за някого;романтично е,когато се грижиш за човека до теб,без да го олигавяш през 15 минути,без да го задушаваш с аромат на рози и разни други китки:)
...Романтични са малките компромиси,малките жестове /Оооо,не,под малък жест нямам предвид малко плюшено сърчице
/;Романтично е всяко нещо,което двама души правят заедно и то им доставя удоволствие /Сега знам за какво си мислите
/...И аз съм романтична

Романтиката е любов,хора..Романтично е,когато обичаш,романтично е,когато мислиш за някого;романтично е,когато се грижиш за човека до теб,без да го олигавяш през 15 минути,без да го задушаваш с аромат на рози и разни други китки:)