Hold your breath and count to ten..

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

айдеее, по-малко от две седмици , ехххххх :колапс:
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

по-мако от два дена! де сте ве!
Аватар
uhuru
Да живей словото

Мнение от uhuru »

.. нямам думи..върховно.. това м беше първия концерт и беше неописуемо... :)
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

вече знам: все пак има escaping gravity!
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

Беше уникално! Първият им концерт беше най-якото преживяване в живота ми, този беше... второто най-яко преживяване :D Това е велика група!
снимки: http://netinfo.bg/photo/2007.18.06place ... x_4.htm#48

Много ме изкефиха и Остава, много добро шоу направиха.

Само дето не мога да разбера кой е решил, че Зимният дворец е концертна зала? Особено пълен с хора посред лято?! Беше адският задух, направо не се издържаше. Толкова ли не можаха да намерят място на открито или поне зала, пригодена за проветряване?!
Аватар
Casbah
В началото бе словото

Мнение от Casbah »

Концертът беше наистина невероятен! Първо Остава свириха около 30 минути, след което последва малко по-дълга пауза. И, както помрънквах наляво-надясно поради господстващата жега, изведнъж чух, че от колоните долиташе Kool thing на Sonic Youth, а после Sugar на Ladytron - идеше ми да си заблъскам тъпата тиква някъде в пода (ако се намереше място, де :P ), защото толкова много исках да запомня всяко детайлче, а се усетих, че май не се справям много добре с тази задача до момента :lol: . Обаче нямах кой знае колко време за тези мрачни мисли, тъй като дойде часът на истината, а именно - 21:15 или някъде там :lol: ! Струва ми се, че и само Placebo да кажа, ще е напълно достатъчно. Нямаше кой знае какви приказки от страна на групата, но и не беше нужно (пък и те май не са някакви страшни бъбривци по принцип :) ). Свириха зашеметяващо добре(а и май голям късмет съм извадила с мястото си, защото при мен звукът беше перфектен, а след концерта чух някой хора да се оплакват, че са чували много лошо). Естествено, като се вземе предвид силно изразената ми отвеяност и цялата еуфория, не успях да запомня почти въобще реда на песните :lol: , но цялостният спомен за прекрасния концерт си остава неизличим :) .
Изображение

Red Poodles, Black Poodles and Noodle Poodles
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”