Оригинални CD-та??

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Оригинални, ами пари? Пиратските рулират!
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

goadelic написа:Оригинални, ами пари? Пиратските рулират!
За парите съм съгласен... Ама за това, че пиратските дискове рулират - No way!! :roll:
Ако не мога да си позволя оригинално СиДи заради цената му, предпочитам да си дръпна музиката от нета, вместо да дам 7 кинта (или там колкото струват пиратетата) на няк'ви, дето са се изхитрили да направят същото - "Save target as..." --> "Burn CD"
Аватар
juventus_dzd
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от juventus_dzd »

много ясно че няма да си купя пиратка а ще я дръпна....след като е по евтино и по удобно и по спестяващо :)
Аватар
Beam
Драскач

Мнение от Beam »

Имам доста оригинални дискове. Даже повечето са такива. Но всичко се дължи на брат ми, защото не живее в България и си ги носи. Но мисля, че вече дори и там не си купуват дискове толкова много. Майката му е мп3-и да си купуваш, практично и по-изгодно. :)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Мп3 ки да си купуваш :? ,че то ако ще даваш пари по-добре си вземай диск.Мп3ките НЕ могат да се сравняват в никой случай със звученето на некомпресираното аудио на оригиналния (или презаписан от оригиналния без компресия) диск...
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Говоря ви ако няма *.мп3 и бърн! Затова пиратките управляват при мене!
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Аватар
juventus_dzd
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от juventus_dzd »

mushroomhead написа:Мп3 ки да си купуваш :? ,че то ако ще даваш пари по-добре си вземай диск.Мп3ките НЕ могат да се сравняват в никой случай със звученето на некомпресираното аудио на оригиналния (или презаписан от оригиналния без компресия) диск...
много си прая матричните дискове вадят не човешки звук...такъв на мп3 няма да видиш никога :)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Ми прав съм ,корав съм...мани не ти е работа шъ знайш хъхъ.... :P :lol:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Хмм... Някой от вас да продава оригинални CD-та втора ръка? :)
Де да знае човек - смяна в музикалните предпочитания (Napalm Death ---> Милко Калайджиев :P ), остра финансова криза, развалена аудиотехника... Причини колкото си щеш :P
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

На мен ми подарих 2 оригинални, но се оказа,че е един и същи албум :roll: :lol: Ако искаш - мога да ти го подаря - Балканджи, "Пробуждане"
Не знам колко обаче ти допада групата ;) Гарантирам за звука, аз като го чух цдто и...паднах,малко ми остана да си изтрия мп3ките от компа и да хукна да купувам оригинални цдта с нещастната си заплата...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Crematory написа:На мен ми подарих 2 оригинални, но се оказа,че е един и същи албум :roll: :lol: Ако искаш - мога да ти го подаря - Балканджи, "Пробуждане"
Не знам колко обаче ти допада групата ;) Гарантирам за звука, аз като го чух цдто и...паднах,малко ми остана да си изтрия мп3ките от компа и да хукна да купувам оригинални цдта с нещастната си заплата...
Ау, тия са много зле :P Ще се въздържа, хаха :)
А наскоро чух, че един от музикантите бил арестуван в Гърция и го чакала присъда от 10-15 години!! Тоя к'во ли е направил...? :roll:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Мене си ме кефят...иначе той какво е направил - пренесъл е 20 000 фалшиви евро .Били са в плик в чантата му, но му ги е дала някаква приятелка преди да тръгне, за да ги предадял на майка и.Та всъщност не са негови, но той е обрал каймака...
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Така е, той човекът изобщо не е знаел, че ги носи. Това е то, да имаш доверие на приятел... :( Супер нелепа история. Дано стане чудо и го измъкнат от това. Защо гадните работи се случват все на свестните хора :(
Brainless Pirate
Гутенберг

Re: Оригинални CD-та??

Мнение от Brainless Pirate »

Циндил-Пиндил написа:Интересно ми е дали някой от вас някога някъде :) се е излъгал да даде примерно 30 кинта, просто заради тръпката от това да слушаш любимата си чужда група/изпълнител на оригинален (мейд ин U.S.A. :)) носител?
Вече има и на по-ниска цена. Вярно, че изборът сред по-евтините е доста малък, но... поне някои ги има, за около 12-13лв. По Коледа обикалях за подаръци и открих доста хубава музика на по 13лв. По-евтини са, защото са правени тук, но не са пиратски.

Освен това тези, които са за по 30, от интернет могат да се поръчат за 24.
Аватар
SepulTeraHead
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от SepulTeraHead »

Аз свалям доста музика, но ако нещо наистина ми харесва, гледам да се сдобия с албума на оригинално CD. Повечето от магазините, които предлагат оригинални дискове в стиловете, от които се интересувам(предимно метъл и хардкор), се стараят да цените да са под 30 лева. Поне напоследък. Също когато някоя група не накефи на концерт, купувам някакво CD, ако имат издадено или ако въобще се продават. Така съм натрупал около 50-60 заглавия, като най-много си ценя тези на Machine Head и Vio-Lence, които са и подписани от Robb Flynn и Phil Demmel 8) Имам и едно оригинално DVD на The Haunted.
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”