Оригинални CD-та??
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
За парите съм съгласен... Ама за това, че пиратските дискове рулират - No way!!goadelic написа:Оригинални, ами пари? Пиратските рулират!
Ако не мога да си позволя оригинално СиДи заради цената му, предпочитам да си дръпна музиката от нета, вместо да дам 7 кинта (или там колкото струват пиратетата) на няк'ви, дето са се изхитрили да направят същото - "Save target as..." --> "Burn CD"
- juventus_dzd
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- juventus_dzd
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
много си прая матричните дискове вадят не човешки звук...такъв на мп3 няма да видиш никогаmushroomhead написа:Мп3 ки да си купуваш,че то ако ще даваш пари по-добре си вземай диск.Мп3ките НЕ могат да се сравняват в никой случай със звученето на некомпресираното аудио на оригиналния (или презаписан от оригиналния без компресия) диск...
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
На мен ми подарих 2 оригинални, но се оказа,че е един и същи албум
Ако искаш - мога да ти го подаря - Балканджи, "Пробуждане"
Не знам колко обаче ти допада групата
Гарантирам за звука, аз като го чух цдто и...паднах,малко ми остана да си изтрия мп3ките от компа и да хукна да купувам оригинални цдта с нещастната си заплата...
Не знам колко обаче ти допада групата
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Ау, тия са много злеCrematory написа:На мен ми подарих 2 оригинални, но се оказа,че е един и същи албум![]()
Ако искаш - мога да ти го подаря - Балканджи, "Пробуждане"
Не знам колко обаче ти допада групатаГарантирам за звука, аз като го чух цдто и...паднах,малко ми остана да си изтрия мп3ките от компа и да хукна да купувам оригинални цдта с нещастната си заплата...
А наскоро чух, че един от музикантите бил арестуван в Гърция и го чакала присъда от 10-15 години!! Тоя к'во ли е направил...?
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: Оригинални CD-та??
Вече има и на по-ниска цена. Вярно, че изборът сред по-евтините е доста малък, но... поне някои ги има, за около 12-13лв. По Коледа обикалях за подаръци и открих доста хубава музика на по 13лв. По-евтини са, защото са правени тук, но не са пиратски.Циндил-Пиндил написа:Интересно ми е дали някой от вас някога някъдесе е излъгал да даде примерно 30 кинта, просто заради тръпката от това да слушаш любимата си чужда група/изпълнител на оригинален (мейд ин U.S.A.
) носител?
Освен това тези, които са за по 30, от интернет могат да се поръчат за 24.
- SepulTeraHead
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз свалям доста музика, но ако нещо наистина ми харесва, гледам да се сдобия с албума на оригинално CD. Повечето от магазините, които предлагат оригинални дискове в стиловете, от които се интересувам(предимно метъл и хардкор), се стараят да цените да са под 30 лева. Поне напоследък. Също когато някоя група не накефи на концерт, купувам някакво CD, ако имат издадено или ако въобще се продават. Така съм натрупал около 50-60 заглавия, като най-много си ценя тези на Machine Head и Vio-Lence, които са и подписани от Robb Flynn и Phil Demmel
Имам и едно оригинално DVD на The Haunted.