Резултат
Модератори: ники, Methuselah
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Аве пич. Както си щат да играят, въпреки че те толкова си могат. Бал съм ги в гъза. Размазахме ли ги? Да. Толкова!SoNoR написа:Брей.... аз гледах първото полувреме, Културологията играха доста под възможностите
Иначе мача за трето-четвърто ще се изиграе, ама е ташак работа. Целта ни беше първо място, а не като некои други, които нямат тази цел.

- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Откъде го измисли това за Форум СУ - Етнология, идея си нямамG.Stoyanov написа:УУУУАхахахаа посвещавам победата на смешко който ме помоли да бием за да може после и те да бият Форума , като говорим за смешни победи в целия турнир се сещам за 2 едната Форум-Етнология хахаха кадето дефакто форум не са имали положение , всеки който е бил на мача го казва , май сте забравили да палите свещи и този мач ... лошо..... ,а другия е между берое и форума кадето дефакто форум су са играли срещу себеси ... ако някой трябва да мълчи това не сме ние
УУОУУУУУУУууууу фиииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Относно днешния мач - евала, бихте ни! Все пак ние доказахме, че разликата в класите, за която говорихте последните седмици я няма.
Относно съдийството - според мен съдията се опитваше да свири не по правилата, ами 50 на 50, така че и двата отбора да са доволни, уви разгадахме го
П.П. Пожелавам успех на финалистите. Очертава се дерби мач, каквито бяха и полуфиналите
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
smeshko
- Паисий
мдамз... Стоянов мерси за победата ма ми обещахте
иначе Здравко какво да ти кажа... аз още снощи ти разясних че ще ме изгонят .. имах проникновение (може би дойде от количеството алкохол , но както и да е ) Ааа да и само за протокола то не може всеки път да се дава червен картон , просто е безинтересно .. въпреки че каквото и да кажа би било тъпо , но просто не мисля че днес съдията беше на обичайното си ниво.. просто се развали играта . Успех и на културулози и на информатици на финала
и нека по-добрият победи .. пък и нека бирата бъде с вас 
In vino verittas
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=6030Didooo написа:и все пак ти беше ?
Чети и се наслъждавай
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев