Следващия мегатурнир - Благотворителен турнир?!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

за да правиш нещо добро,не тр да се хвалиш на целия свят.Или Добрев мисли да направи това сензация?! :evil:
Toto-I will remember
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Изобщо не става въпрос някой да се хвали. В случая става въпрос за нещо съвсем различно. Журналстиката е четвъртата власт. Ако се напише и покаже подобен турнир, то той ще послужи за пример на много други такива като нас. Ще се види, че в тая страна има и неща, които са позитивни. До година, например ще се организират 10 такива турнира. Но какво ли да обяснявам на хора непросветени в журналистиката. Хора, търсещи единствено критика и нападки. Аз не смятам да отговарям повече на такива. А най-малкото е неуместно да се обаждат, при положение, че все пак ще направим нещо такова, а те не. Най-много ме е яд на такива хора. Знаят да критикуват, че някой е направил нещо добро, а те самите само си стоят пред компа и бездействат. Извинявам се, че се ядосах.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Пий успокоително,като си се ядосал :wink:
Аз нямам намерение да се карам с тебе,макар че каза доста неверни неща.
Но критика тр да има дори и в четвъртата власт...както и да е.Темата е друга.
Щом съм писала тук,значи и аз искам да си включа.
Бтв,седенето пред компа ти се е отразило на правилната пунктуация-има запетая пред непросветени :wink:
Toto-I will remember
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Ако пишех за вестник, бъди сигурна, че щеше да има запетаи, където трябва. Но това е просто форум. Мога да пиша и без нито един препинателен знак.
Да живее отбора на Форум СУ
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”