История+Литература=?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Балканистика също се кандидатства с изпити по литература и история...доколкото си спомням. :wink:
Аватар
HoTi
В началото бе словото

Мнение от HoTi »

independiente написа:Балканистика също се кандидатства с изпити по литература и история...доколкото си спомням. :wink:
А какво се работи след това с Балканистика? :shock:
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

И аз кандидатствах с тия 2 предмета и понеже въобще не учих както трябва ми се стори убийствено много материял. Влезнах журналистика и те съветвам ако не искаш точно право си избери единия от двато предмета и наблегни на него !
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
StrikeBack
В началото бе словото

Мнение от StrikeBack »

HoTi , я дай неква снимка , и ако си одобря , шти покажа разни плюсове и минуси :)
sky_kiss
В началото бе словото

Мнение от sky_kiss »

То хубаво да уча право, но нали трябва да си взема изпитите първо! :? Някой може ли да ми каже горе-долу какви оценки (минимални) ми трябват за да влезна в тази ИНАЧЕ ТАКА ЖЕЛАНА ОТ МЕН СПЕЦИАЛНОСТ :lol: :lol: :lol:
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ако си момиче и ако балообразуващите от дипломата са ти 6-ци ти трябват минимум 5-ци от двата изпита за да си вътре...или евентуално мнооого над 5 по единия изпит и малко под 5 по другия.Кофти,ама...тва е.За момчетата е по-лесно.там с 4.50 си вътре :evil:
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

друг е въпросът лесно ли се изкарва 4.50... :(
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

[humor]
литература + история = :shock: :angryfire: :angry7: :blob8: :blob8: :blob8: :blob8: :blob8: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: drunken: :downtown: :downtown::homework: :downtown: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :blob8: :coffee: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :study: :drunken: :drunken: :drunken: : :drunken: :bounce: :study: :bounce: :compress: :compress: :compress: :pale: :bounce: :pale: :pale: :alien: :alien: :compress: :alien: :pukeleft: :pukeright: :scratch: :shaking2: :D :D :D :D :drunken: :drunken: :cheese: :cheese: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
[/humor]
you have to keep
breaking your heart
until it opens
sky_kiss
В началото бе словото

Мнение от sky_kiss »

Ахам!!! :cry: Значи никак няма да е лесно! Особено като знам каква каша ми е в главата!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”