Дати на предварителните изпити <=> балове
Модератор: Boromir
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- teufelchen
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За това на Сл. бряг хората са направили мноооого хотели
та ако искат вс абитуриенти от Бургаска област да са в една вечер
Сериозно... Наистина е кофти баловете да съвпадат с изпитите... Съчувствам на тези, за които е така.
Сериозно... Наистина е кофти баловете да съвпадат с изпитите... Съчувствам на тези, за които е така.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
- RaLiTO
- В началото бе словото
междудругото доколкото знам министърът е определил баловете да се провеждат преди 25 май...всмисъл след 25 да няма...а тва че някое училище не го е спазило тва си е негов проблем...
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
- RaLiTO
- В началото бе словото
много кофти наистина
аз се радвам че по История датата е добра...
според мен наистина няма как да се съобразят със всички и все пак ако изпитът ми съвпадаше с датата на бала със сигурност бих отишла...но ако е на другия ден си е наистина много кофти ситуацията....
според мен наистина няма как да се съобразят със всички и все пак ако изпитът ми съвпадаше с датата на бала със сигурност бих отишла...но ако е на другия ден си е наистина много кофти ситуацията....
- RaLiTO
- В началото бе словото
ам на изпита много ясну..всмисъл примерно балът ми е на 25 и изпитът да ми е на 25 ще отида на изпит и после на бал...малко нямам да имам време за прически,грим...ама добре че и не трябва да го мисля 
далеч си от истината, милаRaya_Alexandra написа:За това на Сл. бряг хората са направили мноооого хотелита ако искат вс абитуриенти от Бургаска област да са в една вечер
![]()
ние например се мотахме до последно и в един момент, трябваше да избираме - хубав хотел и евтин куверт на 23 или 25 май... което нали, няма как да стане във великата, традиционна и консервативна НЕГ...
и аман заман с 300 зора и не знам си какви други глупости се уредихме с резервации - малко по-високи като цена, но за заветния 24ти
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Eee, ти пък... Много сериозно го приеМила написа:далеч си от истината, милаRaya_Alexandra написа:За това на Сл. бряг хората са направили мноооого хотелита ако искат вс абитуриенти от Бургаска област да са в една вечер
![]()
Сериозно... Наистина е кофти баловете да съвпадат с изпитите... Съчувствам на тези, за които е така.1во един випуск абитуриенти+учителите е поне 80-90 човека. това в малките училища.
не всички хотели могат да осигурят зала (ресторнт или нещо такова) за толкова народ
всички искат да са в по-лъскав хотел
ние например се мотахме до последно и в един момент, трябваше да избираме - хубав хотел и евтин куверт на 23 или 25 май... което нали, няма как да стане във великата, традиционна и консервативна НЕГ...
и аман заман с 300 зора и не знам си какви други глупости се уредихме с резервации - малко по-високи като цена, но за заветния 24ти
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."