Точни дата, час и място на срещите между противниците!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Неделя 10:00 начало на срещата Форум СУ - Форум Берое. Събираме се към 9:30 направо в 133-то или ако искате пред СУ, за да имаме време до 10 да се преоблечем и загреем. Дано и Росен Тимчев дойде да реферира двубоя.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Mauricio87
В началото бе словото

Мнение от Mauricio87 »

Аз също сам навитак ама по-добре мача да е в СМГ,там след 11 в неделя дето било свободно. Щото тререна ж СМГ е малко по-добър ама кадето кажете там ша играя.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

аз в неделя съм свободен цял ден, по принцип обичам да спя до късно.. ама хич не се съобразявайте с това :lol: ако трябва, в 9:30 съм на линия
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

А аз ще доида да ви гледам , в качеството си на скаут и на редови фен на футбола. :D 8)
Аватар
Didooo
В началото бе словото

Мнение от Didooo »

момчета последно какво стана ... в 9:30 пред ректората готови за битка така ли ? :)
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

DobreFF написа:Неделя 10:00 начало на срещата Форум СУ - Форум Берое. Събираме се към 9:30 направо в 133-то или ако искате пред СУ, за да имаме време до 10 да се преоблечем и загреем. Дано и Росен Тимчев дойде да реферира двубоя.
Жребия определи мен за съдия на това дерби! Съботата също има култови мачове- часовете и местата четете в темата Наряди :D
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”