Финанси, разходи, отчет за МЕГАТУРНИРА
Модератори: ники, Methuselah
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- sunbreeze
- Постоянно присъствие
Аз искам да поставя и един друг въпрос, касаещ финансите. Няма да е лошо да се съберат някакви пари и за медицински средства - спрейове, риванол, лепенки...Според мен вероятността да влязат в употреба е доста голяма. А освен това определено няма да струват много.
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
I am the captain of my soul
- cRaZyDeViL
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: //
azzaro написа:играем 8 отбора и искате наградиди за първите три малко глупаво изглжда.да бяхма поне 16 отбора става ама за 8 отбора три награди не става.мисля че трябва да има медали само за шампиона.че какво постожение е да си 3ти от 8??????
Imagination is more important than knowledge
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
точноsunbreeze написа: А освен това определено няма да струват много.
а според мен с тия медали и купи буквално правим от мухата слон.. аз още от началото бях за идеята да няма никаква печалба за победителя, защото където има намесени пари, има и караници. виж, пари за топка, терен, почерпка за съдиите и играчите - супер, ама тва с медалите и купите вече си е вманиачаване. вижте как ще се скараме само при организацията, а си представете какво ще бъде като трябва да се раздават наградите!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
aa, чакай да видим кво ще се пазарува.. не искам да съберем 160 кинта и после да излезе че никой не е купил медали и купи
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Ай стига вече дърлене. Купи, медали, ненам си какво. Добрев чудесно го е направил, ама ние щото по` ги разбираме нещата и давай да се намесим.
Купи за първите три отбора и голмайстора - дали ще ги сложат после между чирепите и черепите (яка идея бтв), дали капитаните ще люпят семки в тях, дали нещо друго - няма особено значение. Важен е споменът и стимулът, другото е фетиш.
Медалите са за най-добрите, за останалите немааа, ще се радват на имената си на сайта и това е. След година-две, като се разрасне инициативата и така нататък може и зелени картони за феърплей да се раздават, заедно с декари орна земя и кубици дърва за победителите, ама сега, като за първа година - толкова, а без Добрев и това нямаше да има.
И според мен е перфектно, не знам какво толкова ви стресира. Отивам за аналгин
Купи за първите три отбора и голмайстора - дали ще ги сложат после между чирепите и черепите (яка идея бтв), дали капитаните ще люпят семки в тях, дали нещо друго - няма особено значение. Важен е споменът и стимулът, другото е фетиш.
Медалите са за най-добрите, за останалите немааа, ще се радват на имената си на сайта и това е. След година-две, като се разрасне инициативата и така нататък може и зелени картони за феърплей да се раздават, заедно с декари орна земя и кубици дърва за победителите, ама сега, като за първа година - толкова, а без Добрев и това нямаше да има.
И според мен е перфектно, не знам какво толкова ви стресира. Отивам за аналгин