Мегатурнир (правила, жребий, схема)

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

хахахаха...стига бе ...викайте ми Феликс.... :D Това ,със Шикозе не беше сериозно....по-принцип се казвам Феликс.Иначе нзм тия типове от Батак как играят(освен Zenga, който е отличен играч), но общо-взето във вашата група всички мачове изглеждат като дербита. 8) 8)
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Нека не умаловажаваме и вашата група. Освен старите познайници от Археология и Културология, личат имената на два отбора от ФМИ, което е своеобразно дерби и аз мога да се обзаложа, че поне един от тях ще премине в следващата фаза. ФМИ-стите са много задружни е могат в последния кръг да играят така, че да избутат единия отбор напред. Очаква ни страхотно дерби между Информатика - Приложна математика. Със сигурност ще присъствам като зрител на това дерби. Не е за изпускане. Иска ми се да присъствам и на срещата Батак - Етнология, за да разузная колко са силни тези неизвестни батачани.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
PoLk
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от PoLk »

В интерес на истината аз също, не мисля че нашата група ще е по-слаба...просто отборите са по-неизвестни,но наистина сблъска на 2 отбора от един факултет какъвто ще бъде ПМ с/у Информатика считам,че ще бъде повече от интригуващ ;)
Аватар
zenga
В началото бе словото

Мнение от zenga »

[quote="Java"]Никой не може да каже нищо за Батак. Те са ни тоталните анонимници. Не че и Берое Стара Загора сме ги гледали... Единствено Етнологията са ни по-известни.

А верно, сега се сетих. Как ще може да разучаваме противника? На видео, DVD, VCD, SVCD, avi, divx, mpeg, asf...[/quote

Момчета, мислех да направим една контрола с вас /форума/, ама тъй като сме в една група, няма смисъл. Пък не знам дали някой от другата група ще се съгласи. Ако някой представител от отборите в другата група иска, нека пише лично
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Контроли по време на турнира между участници в една група са нежелателни! 8) Внимавайте да не уговорите някой мач, че ви предавам веднага на УЕФА и Дисциплинарната комисия :twisted:
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

ако ще се събират пари за медали и топка то не трябва ли да стане поне 3-4 дни преди началото на турнира......???
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

имам въпрос за ситуация, която не видях в правилата... ако я има се извинявам... таа въпроса ми е във втората фаза на турнира какво точно се прави при равен резултат? Има ли продължения или направо дузпи? Ако има колко са дълги?
zamunda.net will never die!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Интересен въпрос, който не е обсъждан до този момент. Мисля обаче, че ще бъде преминато директно към изпълнение на 5 дузпи.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Ако ше е по правилата на фубола, нека е по правилата на футбола. Две продължения по 10 мин. са перфектни :) (След това вече - дузпи)
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”