Мегатурнир (правила, жребий, схема)
Модератори: ники, Methuselah
Нека не умаловажаваме и вашата група. Освен старите познайници от Археология и Културология, личат имената на два отбора от ФМИ, което е своеобразно дерби и аз мога да се обзаложа, че поне един от тях ще премине в следващата фаза. ФМИ-стите са много задружни е могат в последния кръг да играят така, че да избутат единия отбор напред. Очаква ни страхотно дерби между Информатика - Приложна математика. Със сигурност ще присъствам като зрител на това дерби. Не е за изпускане. Иска ми се да присъствам и на срещата Батак - Етнология, за да разузная колко са силни тези неизвестни батачани.
Да живее отбора на Форум СУ
[quote="Java"]Никой не може да каже нищо за Батак. Те са ни тоталните анонимници. Не че и Берое Стара Загора сме ги гледали... Единствено Етнологията са ни по-известни.
А верно, сега се сетих. Как ще може да разучаваме противника? На видео, DVD, VCD, SVCD, avi, divx, mpeg, asf...[/quote
Момчета, мислех да направим една контрола с вас /форума/, ама тъй като сме в една група, няма смисъл. Пък не знам дали някой от другата група ще се съгласи. Ако някой представител от отборите в другата група иска, нека пише лично
А верно, сега се сетих. Как ще може да разучаваме противника? На видео, DVD, VCD, SVCD, avi, divx, mpeg, asf...[/quote
Момчета, мислех да направим една контрола с вас /форума/, ама тъй като сме в една група, няма смисъл. Пък не знам дали някой от другата група ще се съгласи. Ако някой представител от отборите в другата група иска, нека пише лично
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
//
ако ще се събират пари за медали и топка то не трябва ли да стане поне 3-4 дни преди началото на турнира......???
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
- ZdrafQueZzZz
- Драскач