"Море от любов"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
В кръвта ми е -а и новия Мъдвейн съвсем ми размъти и без това разводненото сиво в-во
Абе защо не направят и едно предаване "Море от секс" 
Последно промяна от mushroomhead на 04 Апр 2005, 00:44, променено общо 1 път.
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Хаха... Много предавания трябва да се махнат от ТВ-екрана, но точната бройка не мога да кажа,понеже е наводнено с тъпотии... Но явно има и кой да ги гледа.Може би народът е тъп...
А относно предаванията засягащи личната драма- те са последната надежда на хорицата, не ги винете!
Същото е с реали шоуто. Преди няколко дена минавах по улицата и чух някаква женица да клюкарства,че Здравко имал момиченце... Познайте, кой печели от цялата тази история?
Същото е с реали шоуто. Преди няколко дена минавах по улицата и чух някаква женица да клюкарства,че Здравко имал момиченце... Познайте, кой печели от цялата тази история?
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
що бе, какво ти е направило момичето? ако не беше тя, нямаше да знам какви прически да ти забранявам да си правишCrematory написа:Особено след като засякох последното предаване на Гала,направо ми идеше да я разстрелям...
така де, аз съм гледал само два пъти нейни предавания, но и те са ми предостатъчно
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
С риск да бъда изкритикувана от всички : на мен би ми харесало приятелят ми да събере смелост да ми признае любовта си пред цяла България
. Не говоря за извинения - това наистина е нещо лично . Не бих искала всички да знаят , че той ми е изневерил , а и може аз да изляза лошата , ако реша да не му простя , а това наистина е лично решение . 
Изобщо не харесвам "Море от любов", особено като почнат некви пияни, тъпи изроди да си гонят жените и да ги молят за прошка... "Имате поща" веднъж го гледах и беше тоооолкова скучно. Сега обаче намерих най-подходящото решение - изобщо не гледам ТВ, защото все уча... Практично
Най-големият ужас за мен би било Наталия да ме причака зад някой ъгъл с букет цветя - против нея нямам нищо, но както някой по-горе спомена - това е такава долнопробна показност - ще убивам след това!!!
Пък и не съм привърженичка на баналната романтика...
Най-големият ужас за мен би било Наталия да ме причака зад някой ъгъл с букет цветя - против нея нямам нищо, но както някой по-горе спомена - това е такава долнопробна показност - ще убивам след това!!!
леле, майко!
Ама стига де, вие всичките пишете колко гадно би било да ви причка Наталия... не ме разбирайте погрешно! И аз съм заявила,че ако ми пратят "Море от любов" аз ще отвърна с Челюсти
Ама за какво отваряте тогава темата, като мненията са едни и същи! Дайте малко разнообразие
Ама за какво отваряте тогава темата, като мненията са едни и същи! Дайте малко разнообразие
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
А ти не мислиш ли , че не е редно първият ти пост в даден форум да бъде негативен , след като не познаваш участниците във форума, нито правилата му?
Що се отнася до разнообразието - никой не е искал разнообразни отговори, а лично мнение по темата.Няма нищо лошо в това мнението на множеството потребители да съвпада.Този форум не е направен, за да те забавлява лично с разнообразни отговори.
Що се отнася до разнообразието - никой не е искал разнообразни отговори, а лично мнение по темата.Няма нищо лошо в това мнението на множеството потребители да съвпада.Този форум не е направен, за да те забавлява лично с разнообразни отговори.
Съжалявам, че сте ме разбрали сякаш искам хората да ме забавляват. Не ми е била такава идеята. Нито мисля, че моят пост е бил негативен. Не съм искала да засягам никого, още по-малко претендирам да познавам форума и участниците. Това пречка ли е да пиша, когато ми хареса някоя тема? Надявам се, че не.
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз не бих пратил "МоЛ" на приятелката си...
Най - вероятно защото нямам такава
Сега сериозно.Ако обичаш някой няма да имаш нужда от
Наталия, за да му го покажеш.Защо трябва да е "МоЛ",
след като може да бъде нещо уникално.Предпочитам да
направя такава изненада, която да накара момичето (в моя случай)
да я запомни...да запомни и мен ако се разделим.А не
да запомни, че Наталия я е извикала в студиото
Най - вероятно защото нямам такава
Сега сериозно.Ако обичаш някой няма да имаш нужда от
Наталия, за да му го покажеш.Защо трябва да е "МоЛ",
след като може да бъде нещо уникално.Предпочитам да
направя такава изненада, която да накара момичето (в моя случай)
да я запомни...да запомни и мен ако се разделим.А не
да запомни, че Наталия я е извикала в студиото
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Аз нямам никакво негативно мнение за Гала и Наталия... Но и в двете предавания не бих отишла. Както се каза вече, с Море от Любов може само да се заплашва:) Но - все пак мисля, че има и добри страни. Море от Любов започна по едно време кампания срещу домашното насилие. На нас може да ни се вижда безполезно или лигаво, но и техните мижави усилия (които бтв са и зад кадър и най-вероятно не знае мза много от тях) помагат на някого, макар и малко, пък дори и с някаква морална подкрепа. За някои пребивани съпруги това може и да има значение.
А в онова недоразумение Имате поща, с толкова празно ефирно време и чакане, и съзерцаване и повтаряне на реплики, (изобщо кой го режисира това нещо?), все пак много хора си намират приятели и близки, които иначе няма как да открият. За нас това е лигаво, но за тях не е, те се радват или плачат истински, това са техните чувства. Да, наистина е отвратително да се печели от болката на хората рейтинг и рекламодатели. Но никой не ги кара тия хора да отидат да страдат там. Следователно това им помага по някакъв начин. А пък аз като съм на друга вълна - не го гледам
и толкова.
А в онова недоразумение Имате поща, с толкова празно ефирно време и чакане, и съзерцаване и повтаряне на реплики, (изобщо кой го режисира това нещо?), все пак много хора си намират приятели и близки, които иначе няма как да открият. За нас това е лигаво, но за тях не е, те се радват или плачат истински, това са техните чувства. Да, наистина е отвратително да се печели от болката на хората рейтинг и рекламодатели. Но никой не ги кара тия хора да отидат да страдат там. Следователно това им помага по някакъв начин. А пък аз като съм на друга вълна - не го гледам