Сформиране на нов отбор

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

Ние сме квартални бе :) Иначе игрищата на НСА-то вече са платени,обаче настилката е невероятна
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Ще намерим терен и някъде по-близо от НСА....по-важното е да се съберем където и когато трябва (т.е пре Ректората, четвъртък , 14:30).
Eвентуално ако нещо не успеете да се организирайте , гледай да кажеш по-навреме, защото на нас много ни трябват мачове. Ако не стане срещу вас , ще трябва да играеме срещу сборна формация "Дружба -2".....Просто ни трябват мачове.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

може ли по-рано от 14:30, сутринта някак да го направим... идеята е че искаме да изпробваме играчи, които са заети от 1-2 нататък... ако не ви е проблем...
zamunda.net will never die!
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

еми аз сутринта съм на бачкане до 14:00 и затва така я определих тая среща.Пък ако не съм аз да им давам зор едва ли ще дойдат по-рано :)
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

всичко хубаво,ама топка имате ли,щотото инче пак трябва да купуваме гумена и да я хвърляме после
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Имаме една ,ще я носим , но тя не е много хубава. Даже е доста понатъртена и може и да втаса по време на мача ама...това е положението.А иначе с вашия отбор всичко ще е точно нали?
Четвъртък, 14:30 пред Ректората , мача е по седем човека.....така би трябвало да се получат нещата....
hypo
В началото бе словото

Мнение от hypo »

еми ние се посъбрахеме...само викам ако вали някво по-силно да не се събираме,щотото силно се съмнявам всички да дойдат.Лично на мен не ми пречи да играя във всякакви условия,обаче дори 1-2 да се откажат заради времето всичко се преебава...
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

И на мен не ми пречи да играя при всякакви условия ,но и аз не мога да отговарям за другите от моя отбор. Така че , ако случайно завали много силен дъжд....просто мача ще бъде отложен. :wink: Но да се нядяваме , че няма да се стига до там.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Както всичко в тази държава , така и времето се сгромоляса по-най бързия начин.При това положение мача за утре се отлага.Просто няма смисъл да се рискува някои да настине ,или пък да се утрепе на мокрия асфалт в някаква контрола....Жалко но.....това е положението.Ще играем някой друг път.....
vladimir_novkov
В началото бе словото

Мнение от vladimir_novkov »

Оказа се, че няма да можем да съберем нито хора, нито отбор за утре, така че ще се наложи да отложим мача. Нека да се уговорим за някакъв друг ден и час.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Окз, момчета....ние пък хора имаме , но при тези климатични условия наистина е по-добре мач утре да не се играе. Ако искате , може да се уговорим примерно за неделя, въпреки ,че ние в събота най-вероятно ще имаме друг мач. Ако не стане и тогава, ще играем някъде по-нататък през сезона. :wink: :wink: 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”