FeverNew написа:Oliver Kahn, a.k.a. Boromir
"Форум СУ" остана трети в петстранен турнир
Модератори: ники, Methuselah
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
:)
Важното е да даваш най-доброто от себе си, въпреки липсата на защита в доста от ситуациите
"По-здрави" и на г-н Росен Тимчев!
Можем повече, сигурен съм!
The harder you fall, the higher you bounce...
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Тъй като колегите мълчат... надявам се че е защото учат за контролното утре, а не заради представянето днес
аз ще съм първият изказал се Археолог.... такааа....
1. Пича дето се срина пред наказателното е Лъчо (по-известен като Шикозе Ододжи във форума
) и целта му беше не фал, а цяла велизарка 
2. Добреф бате кво имаш предвид под "само един жълт картон", само за вашия тим ли говориш, щото само в нашия отбор имаше поне 3, за другите не знам
И нататък... поздравления за сърцатата игра на новия ни капитан Марто, справи се прекрасно във всички срещи. Голямо 10х на треньорката Дани и оня спрей, не знам къде успя да го намери но без него едва ли щях да издържа и един мач. Учудващо добро включване на Сашко в зашитата, което ще реши един от проблемите на отбора ни занапред. Какво друго мога да кажа... дължа извинение на всички съотборници и треньорката за слабата си игра, ще направя каквото ми е по силите в следващите срещи да се реванширам за днес. Все пак успях да запиша гол (колкото красив, толкова и случаен) и 2-3 асистенции. Благодаря на всички противници за феърплея. Оставаме с надеждата някой ден все пак да приземим Форума, от последните ни два мача се видя че не е невъзможно. Пък и определено почна да ми писва всяка неделя да чета радостните постове на Добреф и компания. Нещо трябва да се промени, ще разберем какво е и ще поработим по въпроса. Повече никакви подаръци в последната минута. Толкова от мен, отивам да си чета как са се клали древните гърци. Вие празнувайте 3тото място...
П.С. Да! Завиждам, гадно ми е, чувствам се прецакан и определено няма да спя, най-вече защото победния ви гол беше по моя вина. Аз пазех вашия човек, но тъй като вече едва ходех, той ме подмина като експрес селска гара. И гола падна след корнер, по дяволите къде видяхте "бърза и красива атака" или квото там беше знаменитото изказване на Добреф...
П.П.С. Може да не взимате тоя пост много насериозно... поне втората половина... просто съм в отвратително настроение и тряа да си го изкарам някак...
1. Пича дето се срина пред наказателното е Лъчо (по-известен като Шикозе Ододжи във форума
2. Добреф бате кво имаш предвид под "само един жълт картон", само за вашия тим ли говориш, щото само в нашия отбор имаше поне 3, за другите не знам
И нататък... поздравления за сърцатата игра на новия ни капитан Марто, справи се прекрасно във всички срещи. Голямо 10х на треньорката Дани и оня спрей, не знам къде успя да го намери но без него едва ли щях да издържа и един мач. Учудващо добро включване на Сашко в зашитата, което ще реши един от проблемите на отбора ни занапред. Какво друго мога да кажа... дължа извинение на всички съотборници и треньорката за слабата си игра, ще направя каквото ми е по силите в следващите срещи да се реванширам за днес. Все пак успях да запиша гол (колкото красив, толкова и случаен) и 2-3 асистенции. Благодаря на всички противници за феърплея. Оставаме с надеждата някой ден все пак да приземим Форума, от последните ни два мача се видя че не е невъзможно. Пък и определено почна да ми писва всяка неделя да чета радостните постове на Добреф и компания. Нещо трябва да се промени, ще разберем какво е и ще поработим по въпроса. Повече никакви подаръци в последната минута. Толкова от мен, отивам да си чета как са се клали древните гърци. Вие празнувайте 3тото място...
П.С. Да! Завиждам, гадно ми е, чувствам се прецакан и определено няма да спя, най-вече защото победния ви гол беше по моя вина. Аз пазех вашия човек, но тъй като вече едва ходех, той ме подмина като експрес селска гара. И гола падна след корнер, по дяволите къде видяхте "бърза и красива атака" или квото там беше знаменитото изказване на Добреф...
П.П.С. Може да не взимате тоя пост много насериозно... поне втората половина... просто съм в отвратително настроение и тряа да си го изкарам някак...
zamunda.net will never die!
!!!!!!
Днеска се получи един приятен турнир. Единствено куцаше откъм програма. Ако се играеше "всеки с/у всеки" трябваше да се играят много мачове. Въобще стана мармалад! Победители явно са станали "Аякс" Ребърково, а ние тях ги бихме с 3 гола разлика... Форума победи Археолозите, но на хандбал (преди предпоследния гол на Оувърмайнд имаше докосване с ръка
) Хубавото беше, че се събраха много отбори. Дано занапред турнира да се разрасне 
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
:)
Нямаш представа колко си прав!!!Форума победи Археолозите, но на хандбал (преди предпоследния гол на Оувърмайнд имаше докосване с ръка)
Живи и здрави!
The harder you fall, the higher you bounce...
-
irriducibili_
- В началото бе словото
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
-
smeshko
- Паисий
еха
браво бе хора дайте и аз да се обадя
аз съм така наречения аржентина .. тя е за боклука вече тая фланелка ама няма значение
иначе какво да съм бил навит аз бях умрял много ми се насъбра пиене,дискотеки такива работи няма как ... иначе финала беше досадно тъп не само защото паднахме .. а дайте да направим още 2-3 такива сабирания ама после не бързайте така да си ходите бирата след мача е най-важното