Права си... модераторът е човекътThe sinner in me написа:И не си ти човекът, който ще ни каже да млъкнем!!!
Изпитите в БФ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
the_golden_whistle
- В началото бе словото
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Maniuni
- В началото бе словото
- Специалност: ЕООС
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: Изпитите в БФ
Гледам че сте се карали тук, но все пак ще се осмеля да задам и аз въпрос. Как мина при вас изпита по ЗБЖ, кой ви изпитва и за какво, притеснява ме най-вече устния изпит пък и за практическия ако може нещо да ми кажете. Предстои ми съвсем скоро и много се притеснявам, имам чувството че всички системи и органи са ми се омешали в главата ужасно. 
Hakuna Matata 
Re: Изпитите в БФ
Кой ви води лекциите и упражненията?
За практическия - не се тревожи, ако изобщо има слаби оценки, са само за нааааай-трагичните случаи.
Теоритичният си е сериозен, иска доста четене, но не е невъзможно да се изкара, че даже и с хубава оценка. Все пак тая сесия имате само 2 изпита (ЕООС си, нали?) и има време да му се обърне повече внимание на ЗБЖ-то. Не се забивайте в най-големите подробности, важно е да имате представа за основните неща. При нас устен изпит нямаше, така че за това не мога да ти помогна. Ако имаш още въпроси, питай.
Успех!
За практическия - не се тревожи, ако изобщо има слаби оценки, са само за нааааай-трагичните случаи.
Теоритичният си е сериозен, иска доста четене, но не е невъзможно да се изкара, че даже и с хубава оценка. Все пак тая сесия имате само 2 изпита (ЕООС си, нали?) и има време да му се обърне повече внимание на ЗБЖ-то. Не се забивайте в най-големите подробности, важно е да имате представа за основните неща. При нас устен изпит нямаше, така че за това не мога да ти помогна. Ако имаш още въпроси, питай.
Успех!