Етнология 1 иска мач с форума
Модератори: ники, Methuselah
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
ехааа да сме 40 момчета в курса и аз да не знам.... брей колко съм бил зледали ще може да вземем един приятел от Арехеологията да играе за нас? Те поне имат хора- нали са 40 момчета все пак
А за турнира - кво правим ако се случи случката 3 отбора с по 3 точки....?? Давайте предложения, аз викам в тоя случай дузпи всеки срещу всеки
zamunda.net will never die!
- I am weasel
- От дъжд на вятър
По скоро ако и трите отбора са с равни точки по-скоро би трябвало да се гледа головата им разлика. Това ще се доуточнява. Кажете по колко ще бъдем в отбор. Защото в най- добрия случай ние ще бъдем шестима.
Какво да се прави малка специалност сме. Така че специално археолозите ме интересува колко ще бъдат, щото колкото и грозно да звучи, при недостиг на хора в нашия лагер и ако те имат в повечко, ще помоля Кристиян от археологията да мине към нас. Ако той ми откаже и ако не дойде някой от нашите доста тъпо ще стане за нас... Дано да не стане така де!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Свтльо, лъжеш, сигурно си продал отдавна топката и сега ще ни разправяш че си я загубил
(сега да не вземеш да приемеш думите ми за сериозни само)
аре, ще се видим в неделя
(сега да не вземеш да приемеш думите ми за сериозни само)
аре, ще се видим в неделя
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg