"Ние искахме"... мммда. Трябва да се знае, че вие бяхте насила отведени и накарани против волята си да играете в 133тоDobreFF написа: ... и играхме на терена, на който вие искахте
Каква поредна футболна драма! 16:15 за Форума!
Модератори: ники, Methuselah
Няма значение... В нашия отбор вече се надига вълната на реваншизма. Говори се за мач на 14ти, в неделята. Чакам мнения по въпроса...
П.П. Не е лошо да се разбираме по-отрано, за да няма недомлъвки и "липсващи играчи".
П.П. Не е лошо да се разбираме по-отрано, за да няма недомлъвки и "липсващи играчи".
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
Сигурно ви е ужасно тежко. Да загубиш по такъв начин е направо жестоко. Представям си какво ви е и ви съчувствам искрено. Сигурно всяка нощ сънувате кошмари, свързани с победния гол в продължението. Но няма страшно - за вас остават спомените от изминали отдавна победи, както и крехката надеждица, че все някой ден ще вземете реванш.
Понеже ние сме мъже и хора с достойнство ще приемем всяко ваше искане за реванш.
п.п Всичко е шегувито закачане, че някои много се връзват
Държа да отбележа, че на последния мач властваше пълен феърплей от страна и на двата отбора. На първо място Архиологията, въпреки че имаха 6 човека, играха честно с 5 и имаха 1 резерва. Чест им прави, защото можеха да играят и с човек повече. Второто, което направи силно впечатление е, че въпреки тежката загуба, повечето дойдоха след мача, стиснаха ни ръцете и ни поздравиха. От наша страна феърплея се изрази в една ситуация, когато можехме да направим много опасна контраатака, но извадихме топката в тъч, заради контузен играч.
п.п Всичко е шегувито закачане, че някои много се връзват
Държа да отбележа, че на последния мач властваше пълен феърплей от страна и на двата отбора. На първо място Архиологията, въпреки че имаха 6 човека, играха честно с 5 и имаха 1 резерва. Чест им прави, защото можеха да играят и с човек повече. Второто, което направи силно впечатление е, че въпреки тежката загуба, повечето дойдоха след мача, стиснаха ни ръцете и ни поздравиха. От наша страна феърплея се изрази в една ситуация, когато можехме да направим много опасна контраатака, но извадихме топката в тъч, заради контузен играч.
Да живее отбора на Форум СУ
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Сигурно всяка нощ сънувате кошмари, свързани с победния гол в продължението
Понеже ние сме мъже и хора с достойнство ще приемем всяко ваше искане за реванш
въпреки тежката загуба, повечето дойдоха след мача, стиснаха ни ръцете и ни поздравиха
1. Всъщност тайно се кефя, че успях веднъж да вкарам на Боромир, и още сънувам гола
2. Евала за тва, усещам как се заформя едно Вечно дерби, а и имам нужда от такова, след като едно друго Вечно дерби в последните години се превърна във Вечен Спам и нищо повече...
3. Ами... треньорката ни дърпа ушите и ни пляска когато се държим неприлично и не показваме уважение към противника
zamunda.net will never die!
Връзвам се, защото повечето хора, които четат това не знаят къде, кога и как се провеждат мачовете. Щом сте ни били "като гости", някой би помислил, че сте извършили велик подвиг!Всичко е шегувито закачане, че някои много се връзват
П.П. Иначе и ти приемай мойте изказвания като приятелски шеги и закачки
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ама и вие как ги целите датите.. на 14ти имам контролноLef7y написа: Говори се за мач на 14ти, в неделята. Чакам мнения по въпроса...
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
пак ли четвъртък бе
всеки четвъртък съм от 7:30 до 15:00 във ФМИ, след това съм на работа.. а, и почти всеки четвъртък имам контролно
и все пак, за кое време говорим?
ако е някъде към следобеда, може да се измъкна от работа 
и все пак, за кое време говорим?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
нищо конкретно не мога да кажа, четвъртък просто беше подхвърлено като вариант... като се видим с колегите в понеделник най-вероятно ще се разберем за някакъв ден, но добре е да знаем кога вие можете да се съберете в пълен състав. Мисля, че събота е добър вариант, но някои от нас свършват в 3, ще видим какво можем да измислим, през това време вие решавайте и кажете ден, който ви е удобен на всички
zamunda.net will never die!