Диктовката по английски
Модератор: Boromir
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В началото, т.е. с диктовката, човек започва спокоен и съсродочен, така че не мисля, че ще е проблем
Но виж, докато се стигне до съчинението вече паникьосването постепенно те завзема
Не знам, поне с мен така се получи. 

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аз не че съм голям специалист по англ. език, ама да си кажа - на мен диктовката ми се видя най-лесното в изпита. Само да ви кажа - внимавайте много с тези листове дето ги дават, защото една позната така много се прецака, щото не писала, където трябва и после не могла да препише и така...спокойствието е всичко, което ви трябва
-
maxi
ми по мойте спомени след тези 5 минути за проверка ни накараха да си сложим диктовката в плика и започнахме теста......и няма никакво вадене до края-я те хванат,че си извадил да поправиш нещо-я си изгърмял.....спомням си една мацка до мен беше си оставила на диктовката едни думи с молив,за да ги поправи по-къно и понеже не ис тигна времето да ги оправи попита дали може да си извади диктовката и само тези думи пред комисията да ги напише с химикал,че с този молив можело за знак да се зачете,но те и казаха,че ако диктовката се извади-директно се анулира
Четат ви диктовката, след което имате 5 минути за проверка.
Следват 25 минути и нито една повече за Reading.
Отгръщате с нови 10 минути за Cloze Test.
20 минути за Error Identification.
Нови 10 минути за Paraphrase.
40 минути за есе.
Това е.
Изтече ли времето за всеки един отделен компонент, повече нямате никакво право да работите или дори да поглеждате този компонент.
Не се плашете, просто задължително оттренирайте фактора време вкъщи.
Следват 25 минути и нито една повече за Reading.
Отгръщате с нови 10 минути за Cloze Test.
20 минути за Error Identification.
Нови 10 минути за Paraphrase.
40 минути за есе.
Това е.
Изтече ли времето за всеки един отделен компонент, повече нямате никакво право да работите или дори да поглеждате този компонент.
Не се плашете, просто задължително оттренирайте фактора време вкъщи.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
and persue that flighty temptress, adventure.