Кавалерствате ли?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Кавалерствате ли?

да, винаги
20
63%
на познати момичета и на непознати, само ако се засечем при врата
5
16%
единствено на познати момичета
1
3%
само на много близки момичета
1
3%
само ако я свалям
1
3%
никога
4
13%

Общо гласове: 32

Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

така е, днеска защо според теб излязох последен от аудиторията?
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

GaVrosH написа:намекваш че искаш реванш ли? щото от теб няма кой да иска! :wink:
Нужно ли е да изпадаме в офф-топик? 8)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

duh_navodneniq написа:
got написа:Да, ценя, когато ми кавалерстват...Не са СЪВСЕМ изчезнали кавалерите, ама са на изчезване, за жалост... :!: Иначе прави хубаво впечатление... 8)
Някои дами често взимат за даденост жестове, които по принцип не са никак, ама никак задължителни... То кавалерство, кавалерство, ама... :?
Аз наистина ДЪРЖА да се отварят и затварят вратите пред мен и зад мен, когато вървя в компанията на мъж. Но винаги казвам "Благодаря!" или "Мерси!" и категорично не съм съгласна с експлоатирането на мъжката част от човечеството по някакви начини, като се използва терминът "кавалерстване".
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

Raya_Alexandra написа:
GaVrosH написа:намекваш че искаш реванш ли? щото от теб няма кой да иска! :wink:
Нужно ли е да изпадаме в офф-топик? 8)
не
сори, Сърце, ама като се намеси Рая и всичко се оспамва, тя е виновна (ама как кавалерски си измивам ръцете с нея 8) )
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Xin написа:
duh_navodneniq написа:
got написа:Да, ценя, когато ми кавалерстват...Не са СЪВСЕМ изчезнали кавалерите, ама са на изчезване, за жалост... :!: Иначе прави хубаво впечатление... 8)
Някои дами често взимат за даденост жестове, които по принцип не са никак, ама никак задължителни... То кавалерство, кавалерство, ама... :?
Аз наистина ДЪРЖА да се отварят и затварят вратите пред мен и зад мен, когато вървя в компанията на мъж. Но винаги казвам "Благодаря!" или "Мерси!" и категорично не съм съгласна с експлоатирането на мъжката част от човечеството по някакви начини, като се използва терминът "кавалерстване".
Ммм нямах предвид отварянето на врати :P
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Има доста хора и мъже и жени, които още не са осъзнали, че светът не се върти около тях и следователно приемат за даденост всички да се грижат за тях безпрекословно и ако им откажеш нещо те гледат с едни такива недоумяващи очи, че едва ли не, ти става гузно, как си могъл, ти да им откажеш, на тях, ама те са толкова слаби, толкова беззащитни, как може, как изобщо е възможно ти да имаш други грижи, освен това как да им помогнеш. Много яко манипулиране е това. Ако имаш това предвид, и мен са ме работили така, нищо че съм момиче.
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Xin написа:Има доста хора и мъже и жени, които още не са осъзнали, че светът не се върти около тях и следователно приемат за даденост всички да се грижат за тях безпрекословно и ако им откажеш нещо те гледат с едни такива недоумяващи очи, че едва ли не, ти става гузно, как си могъл, ти да им откажеш, на тях, ама те са толкова слаби, толкова беззащитни, как може, как изобщо е възможно ти да имаш други грижи, освен това как да им помогнеш. Много яко манипулиране е това. Ако имаш това предвид, и мен са ме работили така, нищо че съм момиче.
По-скоро имах предвид превръщането на един жест от такъв сам по себе си едва ли не в задължение... Кофти си е, на мен ми се случва през цялото време :?
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Xin написа:Но винаги казвам "Благодаря!" или "Мерси!"
И аз така казвам, но в повечето случаи момчетата ме изглеждат въпросително... :?
Колкото до кавалерстването на GaVrosH... очарована съм. :P

Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

има тепърва да се очароваш
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

duh_navodneniq написа: По-скоро имах предвид превръщането на един жест от такъв сам по себе си едва ли не в задължение... Кофти си е, на мен ми се случва през цялото време :?
Просто спри жестовете за известно време и ще видиш после как хубаво ще се научат да благодарят. Разсърди се при първата липса на признателност, сърди се до извинение и ако пак се случи, пак се разсърди. Някои хора от хубаво не разбират :(
Последно промяна от Xin на 19 Дек 2006, 21:49, променено общо 1 път.
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

за това - бий с лопатата където свариш
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

ами на мен първоначално,когато се запознахме с настоящето ми гадже ми беше мн странно,че даже и неудобно от това,че ми отваряше вратата на колата или че плащаше цялата сметка в заведението :oops: това явно е много показателно за останалите момчета,които съм срещала преди това/перничани-кво да ги праиш :lol: ,но и тук си има изключения фкорс :) /но пък с хубавите неща лесно се свиква,макар че още не съм съгласна някой да ми плаща сметката :roll: не държа кой знае колко на кавалерските жестове,приемам ги по-скоро като комплименти-показват какво е отношението на другия човек към теб и оставят мн добро впечатление :D
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Тцъ. Блъскам се като добиче - винаги пръв :lol:
(не се ебавам :lol: )
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Циндил-Пиндил написа:Тцъ. Блъскам се като добиче - винаги пръв :lol:
:lol: :lol: :lol:

Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Циндил-Пиндил написа:Тцъ. Блъскам се като добиче - винаги пръв :lol:
(не се ебавам :lol: )
Еми да, ние сме принудени да затваряме вратите след вас понякога, понеже сте глезени госпожици и са ви много фини ръчичките, а вратата тежиии, тежиии, тежиии. Все пак е хубаво, когато един мъж си признае, че е госпожица, поне не лъже, има стойност в това, предполагам. Особено когато е изречено с особено достойнство. Хубаво е, че се гордееш, че си госпожица :P
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”