Английският - есето

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

Айдеее ... стига стряскахте "ве" ... отивате пишете вземате влизате .. с точки е всичко някъде имах записано за кое колко се отнемат и ако го намеря ще го изпратя като съобщение... а аз никаква идея нямам какво съм направил на есето защото нямах време да отида и да си видя работата, но знам че не е оценявано от арбитър знам че ми е близо 500 - 600 думи и знам че трябва да е добро защото няма какво друго да ми компенсира точките до нужните за оценката която получих ... а като цяло DON'ТS - don't panic и другото е да стискате палци :) Успех!
стрийм
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

Няма ли няква книжчица "Как се пише есе за СУ" или нещо подобно....
maxi

Мнение от maxi »

Има - на Славейков.Ама си е по-добре да имаш и даскал да те корегира.Препоръчвам ти Образователни технологии - и аз ще се записвам тия дни(чух че били много яки(а и не е безбожно скъпо!)
Аватар
sm361
В началото бе словото

Мнение от sm361 »

За тези Five practice Tests ли говориш, доколкото знам в тах няма изисквания за есето, как се пише, как се оценява ала бала...

На мен не ми се ще да се записвам на курсове вече, най-мн на някой ускорен, има ли такива в Образователни технологии
Аватар
JackInTheBox
От дъжд на вятър
Специалност: Психология
Обратна връзка:

Мнение от JackInTheBox »

и аз ходих на образователни :) не беше зле .. стига да попаднеш на добър учител и мн добре може да е.. иначе хващате книжките решавате вс тестове пишете по всяка тема и така .. все някой трябва да ви ги провери есетата де няма 100% гаранция че ще ви оценят както биха ви оценили в СУ но със сиг. ще ви дадат представа за това до каква степен можете да пишете есе на ЕНГ .. лека нощщ
стрийм
angela
В началото бе словото

Мнение от angela »

sm361 написа:За тези Five practice Tests ли говориш, доколкото знам в тах няма изисквания за есето, как се пише, как се оценява ала бала...
Има отделна книжка за есето пак към СУ Essay Writing. A practical guide ;)
Изображение
maxi

Мнение от maxi »

Точно тази имах в предвид.Там има и примерни разработки и обяснения на грешки.
Когато ти го чете даскал,обаче е по-гот щото освен че ти оправя тъпите грешки,може и да ти даде идеи.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

que3n0fdrama написа:Вместо да се чудите кое правило откъде да научите, ходете да прочетете някоя друга книжка и си обогатете речниците, и всичко ще е наред. Успех ;)
Ей тва е приказка - риспект! А аз бих добавил - вземете изиграйте някой куест на ПЦ-то, или Цивилизацията (която и да е), или дръпнете някой торент с книги на Пратчет - повече не ви и трябва :) :lol:
Изображение
angela
В началото бе словото

Мнение от angela »

Boromir написа:
que3n0fdrama написа:Вместо да се чудите кое правило откъде да научите, ходете да прочетете някоя друга книжка и си обогатете речниците, и всичко ще е наред. Успех ;)
Ей тва е приказка - риспект! А аз бих добавил - вземете изиграйте някой куест на ПЦ-то, или Цивилизацията (която и да е), или дръпнете някой торент с книги на Пратчет - повече не ви и трябва :) :lol:
А ако вече си го направил (не Тери Пратче, но други книжчици :P Тери Пратчет отделно ;) ) :roll: :lol:
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Тогава няма от какво да се притесняваш :) Важното е да знаеш думички :lol:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Е, то все е практикуване на английския, макар и не точно есе... :wink:
Аватар
que3n0fdrama
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от que3n0fdrama »

Boromir написа:А аз бих добавил - вземете изиграйте някой куест на ПЦ-то, или Цивилизацията (която и да е), или дръпнете някой торент с книги на Пратчет - повече не ви и трябва :) :lol:
Много на място, аз ако не бях играла Red Alert навремето, на изпита в Пловдив sentry със сигурност щях да го напиша със "c", както поне 90% от хората с които говорих след това. Така че, позволявам и куестове, и Цивилизацията (аз съм играла само 2 на едно старо пц с 95 :oops: ), тя беше много интересна :)
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

que3n0fdrama написа:Много на място, аз ако не бях играла Red Alert навремето, на изпита в Пловдив sentry със сигурност щях да го напиша със "c", както поне 90% от хората с които говорих след това. Така че, позволявам и куестове, и Цивилизацията (аз съм играла само 2 на едно старо пц с 95 :oops: ), тя беше много интересна :)
Надушвам, че сме от една порода :wink: Ред Алерт е велика игра, млад и неопитен бях, ама много безсънни нощи минаваха докато ги изтрепя гадните американци :twisted:

Така се учи английски :)
Изображение
damien
Да живей словото

Мнение от damien »

аз пък мразех руснаците :twisted:
а когато въведоха юритата подчиних света... :twisted: :twisted: :twisted:
maxi

Мнение от maxi »

Ауууууу,чак се сдухахме,че не сме геймъри.А вие кога и изобщо правите нещо по.смислено (е,не само учене,де)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”