Форума срещу Археолози - Неделя 11:00 пред СУ

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Спортна София отпада като вариант. Днес наминах да видя дали за Неделя е свободно. Оказа се, че игрището със сгурията вече е игрището с изкуствената трева, обаче не е довършено и все още не функционира, така че мислете друг вариант !
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Най-яките игрища за футбол са на стадион "Академик". Незнам дали сте ритали, но обстановката е супер. Настилката също е много яка. С две класи над Спортна София.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Айде тогава на Академик да го направим мача?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

здрасти хора, сори че толкова късно се обаждам, ама можете да броите и мен за мача ако не ви стигат играчите.. имам предложение, да се играе в една зала близо до УНСС (там дето има една табела на КИА), наема е 25 кинта на час, залата е перфектна за 6+1, а ако ни мързи - и 7+1 сме играли :) предимството е, че може да играем дори да вали сняг и няма да има пак хора дето не идват заради лошо време

понеже нямам време да влизам тук редовно, обсъдете предложението, и ако ви трябвам ме търсете на 0887-759-755.. абе с Овърмайнд се виждаме всеки ден във ФМИ-то така че на него разчитам за информация :) айде организирайте се

между другото, Светльо, форумната топка още ли е у теб?
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Da BuzZ написа: На мен не ми се рита в зала. :evil: :evil:
ако щеш.. другите да кажат къде им се рита :)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Все тая, ма айде действайте и запазете нещо, да не се окаже, че пак в 133 ще разцъкваме...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Ro
В началото бе словото

Мнение от Ro »

Не знам дали функционира на НСА т.нар. "балон"... Изкуствена е и там, по-малко е от СС, но вратите са същите. Става за 7+1. В краен случай - в тази зала, защо не...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ами тия дни валя дъжд, ако и събота/неделя е кофти времето, май ще се наложи.. иначе на мен ми е все едно, и на открито мога - просто последните ми мачове бяха в тая зала, и наистина е добре, настилката е гумена (като червените игрища в НСА), въздуха не е студен като навън и не ме заболяват дробовете след 15 минути тичане.. ама ако не искате на закрито, намерете някъде терен и сме готови :) дайте някакъв приблизителен състав на отбора? мен ша ма има ли изобщо, няма ли да ма има? :P

Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Как няма да те има бе. Незабравяй, че ти си един от първите инициатори в този форум. Плюс това си давал пари за форумната топка. :wink:
Да живее отбора на Форум СУ
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

И аз, и аз!!! :lol:

Ама айде запазвайте нещо бре, няма много време...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
zenga
В началото бе словото

Мнение от zenga »

Потвърждавам, че ще дойда
Иначе би било добре да играем някъде на закрито (за НСА балона знам, че се резервира няколко дни по-рано, особено за уикенда), но в краен случай ще ги бием и на открито :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”