дати за предварителните изпити?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

valence_to
В началото бе словото

Мнение от valence_to »

Ами първите три недели на май (6;13;20) значи единственото, което ми остава е предварителния по география да не е на 20, защото тогава ми е бала!
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

сигурно географията 6е е на 13ти тогава...
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

valence_to написа:Ами първите три недели на май (6;13;20) значи единственото, което ми остава е предварителния по география да не е на 20, защото тогава ми е бала!
Гадно е да ти съвпада изпита с датата на бала, но все пак е преодолимо. :wink:
Казвам го от опит, понеже моя бал съвпадаше с предварителния изпит- вярно е, че ми беше доста натоварено, но слава Богу всичко мина добре (даже по ирония на съдбата ме приеха именно с оценката от този изпит :roll: ).
Така че-СПОКО! :wink: Дори това да ви се случи, не се притеснявайте много много. 8) :D 8)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

valence_to написа:Ами първите три недели на май (6;13;20) значи единственото, което ми остава е предварителния по география да не е на 20, защото тогава ми е бала!
По-кофти е да е предния или по-предния ден. ;) Е, вече ако си от по-далеч (на 2-3 часа+) съшо не е хич приятно.
Както и да е, тая година може да изменят доста датите. Знаеш ли какво ще им хрумне. 1005 математиката беше на 29-ти май, а миналата на 7-ми. Може да ги изтегля още по-рано или пък обратното.
Изображение
Аватар
independiente
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: четвърти

Мнение от independiente »

Victoria написа:
По-кофти е да е предния или по-предния ден. ;) Е, вече ако си от по-далеч (на 2-3 часа+) съшо не е хич приятно..
Така си е.Тази година даже имаше момичета, които бяха дошли на изпит с балните си прически, а имаше и такива, които даже с тоалетите си бяха. :roll: :?
Victoria написа:1005 математиката беше на 29-ти май, а миналата на 7-ми. Може да ги изтегля още по-рано или пък обратното.
Тц, тц...От доста отдавна помниш изпитите... :wink: :D
А аз си мислех, че само от две години има предварителни. :lol: 8) :twisted:
Аватар
Karamelska
В началото бе словото

Мнение от Karamelska »

Така си е.Тази година даже имаше момичета, които бяха дошли на изпит с балните си прически, а имаше и такива, които даже с тоалетите си бяха. :roll: :?
ако изпита по история остане на 20 май и при мен така ще се получи.Хубавото поне е,че съм на час и половина път от София и пътуването няма да е проблем:)
Be cool,Be yourself,BE YOU!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

На мен ми се ще историята да е на 13 или 6, но тогава съществува възможност да си видим оценките преди бала, което пък от своя страна да рефлектира върху настроението ни. :? :(
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
slavcho
От дъжд на вятър

Мнение от slavcho »

То всъщност каква е презюмпцията дали да са в събота или в неделя, все почивни дни, когато залите на университета ще са свободни. Аз викам.. събота неделя и после още една събота или неделя. Който ще ходи и на трите предварителни ще си поседи малко в Сф ;)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

В събота има упражнения за някои специалности. :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”