Искам да попитам има ли възможност само за отделни нощувки в общежитията в студентски град.
Примерно за един два дена през месеца.
Ако да към кого трябва да се обърна?
Имам ли въобще някакъв шанс да се сдобия с общежитие след 2-ри семестър?
Когато подадох документи нямах нужния успех и понеже не бях в България не съм подавала документи за допълнителни класирание за общежитие, тъй като не знаех за тях. Дали има вероятност да ми бъде предоставено общежитие при тези положения и при по висок успех от сегашната сесия?
<Beast Master> написа:Искам да попитам има ли възможност само за отделни нощувки в общежитията в студентски град.
Примерно за един два дена през месеца.
Ако да към кого трябва да се обърна?
да, има такава възможност. Дават се общежития на хотелски начала, аз лично 1 седмица така прекарах в 38-ми блок. За студенти 7,20 на вечер... за останалите не съм сигурен
аз съм 1ва година и съм на квартира (роднини), но обмислям да се местя на общежитие в Студентски
Кажете ми мога ли да се преместя от 2рия семестър, как става това (оценки, класиране...) ?
Абе хубаво на квартира, ама искам и аз малко при вас, където е лудницата .. сега непрекъснато изтича информация към нашите- къде, с кой и какво правя.. не че ме бърка толкова, но взема да ме дразни!
DeSiTo написа:Здравейте имам едно въпросче за 57 блок. разбрах че стаите определени за несемеини са за 3-ма човека. Та исках да попитам терасата взема ли част от площта на стаята и евентуално дали е като при някои блокове, където има две стаи които се водят за една, т.е. едното е хем стая с човек, хем стая като кухничка Много благодаря предварително ако някои може да ми отговори
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Здравейте! Значи аз имам един много важен за мен въпрос! Разбрах, че мога да взема общежитие, което не е в добро състояние и аз да си го стегна и оправя и мога да остана в него и през лятото без да подавам молба-декларация...Има ли такова нещо и може ли някой да ми обясни какво трябва да направя, какви документи трябват за да съм в едно такова общежитие?!