хахах .... кой е тоя дето лъже .... Мишока Волен от магистрала Тракия .... и неговите приятелчета Павката Шопов ... грозния мустак ... Павката Чернев (Хубаво че момчето се ориентира ... макар и към още по лоша кауза , но това е негов проблем) и другите момченца от АТАКА , които се натискат не за друго ... ами чули че в политиката се крънкат парички ... дай и ние да влезем ... а дали имаме няква представа от нещата това е друг проблем.
Искам драги мой ... подръжници на великата Атака ... да ми цитирате едно име , което да има нещо общо с политиката .... Естествено ... г-н Петър Берон .... но той беше в групата с друга идея .... идея , която аз също бих подкрепил .... но не и при тези обстоятелства .... Пък и той доста изтърпя там .... и не му беше мястото там ... поради една единствена причина ... Човекът има акъл в главата ...
Дайте да говорим за Първанов .... само за НАТО и ЕС ли е проблема .....

Ами той мн добре го каза в НТВ ..... Времето променя и обстоятелствата .... Да не би г-н Волен Сидеров ... много уважавания лидер на АТАКА не написа лъжливи показания пред МВР ..... това какво е ...

Но дайте да говорим за г-н Първанов .... аз въпреки всичко смятам че той не е 100% подръжник на идеята ЕС и НАТО както и мн др българи .... но къде вие виждате разрешаването на проблема ..... Айде да не казвам проблема .... къде вие виждате развитието на многообичаната ни република .... Може би тея милиарди които ще влезнат ще са ни излишни ...... или по-добре що не вземем да направим още един "Възродителен процес в БГ" пък да станем 4милиона и да ни тръгне Икономиката .....
Мишки сте всички вие ... не Сидеров ... явно не сте ме разбрали .... защото нямате грам идея как да просперира нещо .....
Пък и толкова като искате някой "НАЦИОНАЛИСТ" да управлява страната ... защо да е президента ....

Бе я го карайте агитирайте направо за Парламентарните изобри ... пък може да съберете подкрепа от 650 000 души тоя път

))) Президента я няма тая власт .... и г-на Волен Сидеров явно не познава конституцията .... и си праска общанията само в пространоството
Драги мой .... в неделя дори да гласуват 1 000 000 души за Сидеров ..... той няма да спечели ... нали сте наясно с това.Кво се хабите да пишете .... я слезте на Земята ...

Симпатягите ми те

© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®