изпит по немски език

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Willow написа:I az sum ot kusmetliite, koito sled nqkolko sedmici sa na DSD... :(
Успех! И аз на 4,5 и 10 съм на изпит. :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
light_my_fire
В началото бе словото

Мнение от light_my_fire »

Успех на изпита и само едно ще кажа за тия,които ще кандидатстват с немски в СУ- не се уповавайте на ДСД дипломи,ДСД класове и всякакви подобни-казва ви го човек,който е наясно и е учил и се е готвел.Тоя изпит не значи нищо,не е гаранция за нищо.Станах свидетелка тази година на хора ,които имаха ДСД дипломи и изкараха 2 на изпита по немски,че и по-фатални и фрапиращи случаи от тоя.Аз няма да споменавам какво ми се случи.Учете си и да знаете,че подготовката в клас не значи много.
Аватар
Willow
В началото бе словото

Мнение от Willow »

Успех! И аз на 4,5 и 10 съм на изпит.

Mersi! I na teb uspeh! Na men ustniqt mi e na 11 - az sum posledna.... :/

Za sujalenie, ako nqma nqkakuv podgotvitelen kurs za tozi izpit, 4ovek ne moje da raz4ita na koi-znae kolko pove4e ot podgotovkata v klas. A spored men hodeneto na 4astni uroci za takuv tip izpit e bezsmisleno, u4itelite ot gimnaziite ne sa osobeno naqsno za kakvo stava vupros...Mai edinstvenoto, koeto ni ostava e da sednem i sami da se gotvim... :roll:
О, да, аз вървя, продължавам,
заточена в облак от тъмни мъгли,
вървя през полета, засети със слепи души.
Не виждат те в своята гордост моята горест,
не усещат допира на мойте горчиви сълзи...
Дива радост е за мен, когато вали!
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

light_my_fire написа:Успех на изпита и само едно ще кажа за тия,които ще кандидатстват с немски в СУ- не се уповавайте на ДСД дипломи,ДСД класове и всякакви подобни-казва ви го човек,който е наясно и е учил и се е готвел.Тоя изпит не значи нищо,не е гаранция за нищо.Станах свидетелка тази година на хора ,които имаха ДСД дипломи и изкараха 2 на изпита по немски,че и по-фатални и фрапиращи случаи от тоя.Аз няма да споменавам какво ми се случи.Учете си и да знаете,че подготовката в клас не значи много.
И аз съм чувала, че е така...Аз също съм в DSD - паралелка и мисля да се пробам и с немски, освен с литературата, която готвя...на частни уроци няма да ходя, имаме си съвестна класна, която след изпита за дипломата ще ни готви в часовете...за което бих й благодарила :D
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

DaNce_ написа:след изпита за дипломата ще ни готви в часовете...
То всички така казват :wink: Ако беше токлова сериозна подготовката в училище, нямаше да има толкова двойки. Е, зависи много и от учителя де... Успех ти желая! :thumbright:

Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Мерси, Raya_Alexandra :D
Ами незнам, може и да си права, но според мен преди всички всичко си зависи от тебе, дали ще се отнесеш сериозно и ще си учиш като хората...Дано не ми дойде нанагоре тогава с литературата и някой от другите ми занимания, който си имам и успея да си учкам и по езика :roll:
А иначе учителката ми винги дава страшно много материали за учене, писане и т.н., мисля че ще продължи да го прави.
Във всеки случай, мисля че не е лошо да имаш план Б, аз ще опитам, опитай и ти! :wink:
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

И аз сам на ДСД на 4,5 и на 9...супер кофти..Имам един приятел, който си взе ДСДто с 88 точки, а на изпита в СУ по немски имаше 3,13 ;)), така че... :) Успех на другите,които ще имат ДСД идната седмица! ;))
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

МЕрси.
Успех и на теб, и на всички, които ще държат изпита на 4 и 5...
Айде да ги разбиеме гермаците! :booty:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

fly4o написа:И аз сам на ДСД на 4,5 и на 9...супер кофти..Имам един приятел, който си взе ДСДто с 88 точки, а на изпита в СУ по немски имаше 3,13 ;)), така че... :) Успех на другите,които ще имат ДСД идната седмица! ;))
Успех е на теб!!! :D

Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

Айде и аз да ви пожелая успех и много късмет на изпита :) И аз съм на изпит на 4-ти и 5-ти :roll:
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

То като гледам...май всички сме на 4ти и 5ти ;) Бтв, къде учите... аз сам в немската в Пловдив :) Готови ли са ви папките :lol: Мойта уж да 8)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Аз съм от Немската в Бургас. :) Doku-Mappe-то ми е уж готово- около 155 страници. :) Btw кога ви е устният? И кои германци ще ви изпитват? :?

Аватар
Anelka
От дъжд на вятър
Специалност: СУ, Европеистика
Курс: трети

Мнение от Anelka »

И моята папка е готова отдавна. Веднъж ни ги проверяваха лятото, после ги върнаха да си ги оправим и преди месец вече окончателно ги събраха.

Алекс аз ти казах, моя ще е на 15-ти. А за изпитващия - Ангела Хюмер :)
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Само да уточня, че писменият изпит е еднакъв за всички DSD - та по света... :P
Иначе мен ще ме изпитва Herr Sommer...Doku - тo ми е на линия, притеснявам се единствено дали съм достатъчно подготвена по темата си, така че ще почета това онова до тогава... :roll:
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Хахаххаха... Ангела ли??Ахахаха...тя ми преподава по немски в у-ще :) Аз съм на 9ти на изпит...Успех с Ангела...Ще ти е нужен ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”