Учил съм една година история, а сега следвам право(1 курс) и ще цитирам колегата по-горе, че съм "историк по душа и призвание". Националист съм, но по-скоро с леви убеждения. Предлагали са ми да членувам в различни националистически партии но съм им отказвал поради това , че всички тези партии злоупотребяват или по-точно е да кажа се ГАВРЯТ с "националната идея и интереси". За да не ви повтарям само ще отбележа, че споделям голяма част от възгледите, които сте изложили.
Клуб Национализъм
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
И аз се присъединявам в тази задруга...(поздрави на Боромир) 
Учил съм една година история, а сега следвам право(1 курс) и ще цитирам колегата по-горе, че съм "историк по душа и призвание". Националист съм, но по-скоро с леви убеждения. Предлагали са ми да членувам в различни националистически партии но съм им отказвал поради това , че всички тези партии злоупотребяват или по-точно е да кажа се ГАВРЯТ с "националната идея и интереси". За да не ви повтарям само ще отбележа, че споделям голяма част от възгледите, които сте изложили.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
дали ще се намери място и за един математик тук? още повече че съм наполовина "македонец" (баща ми е от Република "Македония" )
убежденията ми са малко странни: по принцип съм привърженик повече на интернационалните идеи, но като се замисля до сега те са донесли само беди на страната ни (България де
)
така че смятам, че поне в този момент национализмът е много
по-здравословен за нас...
убежденията ми са малко странни: по принцип съм привърженик повече на интернационалните идеи, но като се замисля до сега те са донесли само беди на страната ни (България де
така че смятам, че поне в този момент национализмът е много
по-здравословен за нас...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Виждам,че много хора откликват на идеята за тпзи клуб.Аз предлагам да правим някакви инициативи,макар и малки в началото,било то в ИНТЕРНЕТ или в СУ.Относно вижданията - няма значение дали сме леви или десни,важното е на първо място да е България.На първо време викам да се отсеем и да се видим кои сме и тогава да насочим внимание към теми за обсъждане и тва онова.Разчитам на хората 2-ри и 3-ти курс да помагат в ориентирането в СУ,за да вървим напред.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Сред македонците са най-здравите българи.GaVrosH написа:дали ще се намери място и за един математик тук? още повече че съм наполовина "македонец" (баща ми е от Република "Македония" )![]()
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Joker написа:Сред македонците са най-здравите българи.GaVrosH написа:дали ще се намери място и за един математик тук? още повече че съм наполовина "македонец" (баща ми е от Република "Македония" )![]()
Преди време един доктор от Скопие ми каза: Ние българите от Скопие и вие, шопите от София.
Аз не му възразих, щото не съм от София...
Тая София трън в очита да го е**ш !
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Жокер, тоя доктор добре те е нахранил, щото ако не знаеш "Шоп" в Македония е универсална обидса на териториален принцип: охридчаните наричат битолчаните шопи, битолчаните - прилепчаните, прилепчаните - велесчаните и т.н
въобще, тези които не са от твоя град са селяндури и шопи...
@ Паразит, егаси отсяването, щом се очаква да се увеличим...
въобще, тези които не са от твоя град са селяндури и шопи...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Очаквам повече масовост,колкото и нескромно да звучи !GaVrosH написа:Жокер, тоя доктор добре те е нахранил, щото ако не знаеш "Шоп" в Македония е универсална обидса на териториален принцип: охридчаните наричат битолчаните шопи, битолчаните - прилепчаните, прилепчаните - велесчаните и т.н![]()
въобще, тези които не са от твоя град са селяндури и шопи...![]()
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
наистина... в него до голяма степен се коренят проблемите ни от средата и края на 19век... всъщност ако не се лъжа до разпадането на османската империя ние сме най-многобройният народ на Балканите, повече и от сърбите, и от гърците (поотделно де), то като се замислиш и сега е така: вземи Реп. Македония, Зап. Покрайнини, Северна "Гърция"...
Обаче! липсата ни на сплотеност е пословична (то важи за всички Балканци май, чувал съм, че лафът "Българска работа" има еквиваленти във всички околни страни) ... и ние, като многоброен народ, заемащ обширна територия сме обречени да граничим с братя...
още повече, че политиките на сърбите и гърците открай време са били насочени предимно към късане на парчета от нас и "конвертиране" на българи я в "прави срби" я в "славянофонни гърци" я просто в "македонци"...
Обаче! липсата ни на сплотеност е пословична (то важи за всички Балканци май, чувал съм, че лафът "Българска работа" има еквиваленти във всички околни страни) ... и ние, като многоброен народ, заемащ обширна територия сме обречени да граничим с братя...
още повече, че политиките на сърбите и гърците открай време са били насочени предимно към късане на парчета от нас и "конвертиране" на българи я в "прави срби" я в "славянофонни гърци" я просто в "македонци"...