Нищо, просто се опитвам да подклаждам интригиSuadela написа:Е като са конкурентки какво?
здр
Модератор: Boromir
- teufelchen
- От дъжд на вятър
uktc написа:Raya_Alexandra написа:Александра се казвам, за първа година кандидатствам, с литература и история. Вече ходя на курс по литература и уроци по история и не мисля да се отказвам.
Може да сте потенциални конкуренткиteufelchen написа:Привет и от мен казвам се Теодора и също кандидатствам за първа година с литература и историявече ходя на уроци и по двете и направо ми се зави свят от темите
![]()
Или бъдещи колежки нека гледаме позитивно
Последно промяна от teufelchen на 14 Окт 2006, 18:51, променено общо 1 път.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- TimShel_Girl
- Драскач
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Всички сте почнали да ходите на уроци... Мале... да взема и аз да ходя
Честно казано още не съм решила дали има голям смисъл от уроци. По английски се готвя като си решавам тестове за СУ, а по история си уча темичките. Мисля да отида само на курса по история в СУ през априлската ваканция
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
- Suadela
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ам да те питам, откъде си намираш тестове по английски за СУ? Аз ще кандидатствам с испански и много ми трябват такива, особено ако са се падали минали години, но не знам къде да си ги намеря.CooL^GirL^^^ написа:Всички сте почнали да ходите на уроци... Мале... да взема и аз да ходяЧестно казано още не съм решила дали има голям смисъл от уроци. По английски се готвя като си решавам тестове за СУ, а по история си уча темичките. Мисля да отида само на курса по история в СУ през априлската ваканция
![]()
- I'm a positive person!
- No, I'm a positive person. You're like Santa Claus...on prozac...at Disneyland...getting laid!
- No, I'm a positive person. You're like Santa Claus...on prozac...at Disneyland...getting laid!
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Suadela, ние в училище от 2 години решаваме само тестове за СУ. Аз исках да си ги купувам, но госпожата каза, че нямало смисъл щото сме ги решили почти всичките. Знам че има около 6-7 книжки. Наскоро си взех и един диск с изпити по английски за СУ и УНСС. Има го в и-нет книжарниците... За испански не знам дали има, но по принцип би трябвало за всеки изпит да има такива книжки с пробни изпити...
Завивам те без думи, нежно
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз ще кандидатствам с биология и математика. Като с биология за специалността молекулярна биология в СУ, а математиката за техническия в София. Не ходя на курсове. НЕМА ПАРИ. И затова си правя темите по биология сам.
Ще попитам имали някой който ще кандидатсва с биология ? Ако иска да си помогнем заедно !
Ще попитам имали някой който ще кандидатсва с биология ? Ако иска да си помогнем заедно !
ХахаDa BuzZ написа:Липсва ти смелостuktc написа:ще кандидатствам с математика за ФМИ. Ще кандидатствам и в ТУ и УАСГ.![]()
![]()
Или ФМИ, или меи и виас.
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
- Suadela
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Извинете ме ако греша, но доколкото знам тази тема не е за да изказваме мнения кой ни кефи и кой не, а за да се запознаем бъдещите кандидат-студенти... Da_BuzZ, а ти такъв ли си?Da BuzZ написа:Не ме кефиш.uktc написа:зная, че шанса да вляза във ФМИ е минимален
- I'm a positive person!
Здравейте, явно аз ще съм каката тук:)
за втора година ще кандидатствам, история и литература.
и пукнат грош не мисля да дам на хора, които да ме подготвят (разбирайте уроци, курсове и прочие..)сама ще дерзая, ако успея, ще съм много горда, че съм развенчала мита за частните уроци и якото пръскане на пари...ако не, здраве да е, другата година - луд умора нема:)
запасила съм се с достатъчно книги по история, литературна критика, учебници, анализи...каквото ти душа иска..
успех на всички, и здраво учете!
всичките теми, не правете моята грешка да научите 20 по история и после късметът да ви изиграе лоша шега...
а, да..и по-малко време прекарвайте във форума, а повече над учебниците:)
за втора година ще кандидатствам, история и литература.
и пукнат грош не мисля да дам на хора, които да ме подготвят (разбирайте уроци, курсове и прочие..)сама ще дерзая, ако успея, ще съм много горда, че съм развенчала мита за частните уроци и якото пръскане на пари...ако не, здраве да е, другата година - луд умора нема:)
запасила съм се с достатъчно книги по история, литературна критика, учебници, анализи...каквото ти душа иска..
успех на всички, и здраво учете!
всичките теми, не правете моята грешка да научите 20 по история и после късметът да ви изиграе лоша шега...
а, да..и по-малко време прекарвайте във форума, а повече над учебниците:)
Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава!