Споко, май е само за насЦиндил-Пиндил написа:^PrincessA^ написа:Ми на мен уж ми беше задължителен и ми носеше кредити, ходихме 2 години, и сега- изненада-оказва се, че не носи! Както и езикът всъщност, и тр да наваксваме 16 кредита, ама да не ви занимавам с това сега...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Езикът не носи кредити?!?! За всички факултети ли важи това?
Чувствам, че ще падат глави в ГГФ-то...
Задължителен или не?
Модератори: ники, Methuselah
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Спортът е Вашето настояще и Вашето бъдеще!
Спортът във висшите и средните училища е задължителен, според Закона за спорта. Но в Университета всеки факултет определя каква част от учебната програма на студентите се отделя за спорт и какво носи той.
Но ако решите да продължите образованието си - магистър или в чужбина, първото нещо, което се изисква е хорариум и оценка по спорт. Дори и да си освободен по здравословни причини, пак трябва да имаш определен хорариум и оценка, защото на Запад спортът е част от живота на хората.
Департаментът по спорт предлага много възможности за избор на спорт. Възползвайте се! Разширете общата си двигателна култура, запознайте се не само с различни спротове, но и с много симпатични Ваши колеги от другите факултети.
Ако имате въпроси пак, питайте
Но ако решите да продължите образованието си - магистър или в чужбина, първото нещо, което се изисква е хорариум и оценка по спорт. Дори и да си освободен по здравословни причини, пак трябва да имаш определен хорариум и оценка, защото на Запад спортът е част от живота на хората.
Департаментът по спорт предлага много възможности за избор на спорт. Възползвайте се! Разширете общата си двигателна култура, запознайте се не само с различни спротове, но и с много симпатични Ваши колеги от другите факултети.
Ако имате въпроси пак, питайте
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Re: Спортът е Вашето настояще и Вашето бъдеще!
За нашата катедра спортът първи курс не е задължителен.admin.sport написа: в Университета всеки факултет определя каква част от учебната програма на студентите се отделя за спорт и какво носи той.
Друг е въпросът, че е полезно и необходимо. Но в никакъв случай не е задължително да си записан някъде, за да практикуваш някакъв спорт.admin.sport написа: Департаментът по спорт предлага много възможности за избор на спорт. Възползвайте се! Разширете общата си двигателна култура, запознайте се не само с различни спротове, но и с много симпатични Ваши колеги от другите факултети.