За колегите от Физическия
- cvetenceto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Cassie
- Драскач
- Специалност: Астрофизика
- Курс: завършил
Просто няма кво да се прави в Ректората. Който не го е виждал, може да отиде да го види, но аз лично никога не съм обичала безсмисленото висене на първия учебен ден. Друго си е да отидеш до ФзФ да видиш колегите, да си вземеш студентската книжка, да видиш професори, асистенти и т.н. Абе общо взето да съчетаеш полезното с приятното... 
-
traffic09
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
е ако искаш да се побуташ малко с разни същества и субекти от всякакъв тип може и да отидеш на 1-ви в ректората, ако искаш да гледаш сеири пак можеш да отидеш там, да заспиш от липса на кислород и т.н. (поради един милион причини
) най-добре си отиди направо във факултета 
"in another thousands years we'll be machines or gods"- Gouryella - "Tenshi"
- cryptos
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
http://www.phys.uni-sofia.bg/bul/index.html
Тука би трябвало да излезе, но незнайно защо имам чувството, че ще се отидне на място на първи и на шано ще ти стане нещо ясно... евентуално.
Тука би трябвало да излезе, но незнайно защо имам чувството, че ще се отидне на място на първи и на шано ще ти стане нещо ясно... евентуално.
A nuclear war can ruin your whole day.
- cvetenceto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- cryptos
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ужас! Аз пък смятам да си намеря едно денонощно интернет кафе и там да си съществувам.cvetenceto написа:Предполагам на 1 всичко ще ни кажат. И на мен програмата ми е интересна. Колкото до нанасянето някак не останах с добри чувства за това къде ще живея ама...ще сме 24/7 във ФЗФ
- cryptos
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Най-вероятно кабела е от тези:Matzo написа:как стои въпроса с интернета в общежитията? видях че някакъв кабел се въргаля по земята в стаята...
http://iporky.studgrad.net/