А за каква професия мечтаете сега?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

Re: а туи то

Мнение от Nikolay_86 »

ChiLL_PiLL написа:
rinzo написа:Аз пък искам да съм барман заедно с наи-добирия ми френд и всяка вечер да си купонясваме и да пускаме яка музика,а не като тая помия в родната "текила"
"Текила" :shock: я сподели от кой град сиии?? :D че и моя полу-роден градец има такова животно :lol:

ЕЙ ПИЧОВЕ ДА НЕ СТЕ ОТ БУРГАС А!!!
СКЪСАХА МЕ!!!
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Мнение от greeny »

че то къде няма текила :)
пък и не си е най-оферта да си барман. наливаш на другите пиене, ама ти трябва да си трезвен :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

greeny написа:че то къде няма текила :)

хахаха :lol: :lol: аз пък и аз :lol: верно си е :wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Щеше ми се с нещо свързано с политиката или международните отношения да се занимавам, интересувам се от тези неща колкото и странно да звучи, но балът ми не стигна и затова поне засега ще съм в дебрите на историята пък ще видим после! 8)
Изображение
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Това,за което си мечтая, е малко трудно постижимо,но не пречи да си мечтая за него, а именно да стана преводач на художествена литература. :D Проблемите са два-такава от Швеция и Норвегия не е навлязла много тук(скандинавистика съм) и трудно се докопваш до такава работа. Иначе, каквото стане-стане. Нямам определени възгледи относно какво да работя, стига да мога да си използвам езиците ще ми е готино. :)
"Hope
Sees the invisible
Achieves the impossible
If you look up
There are no limits… " You create-Lacuna Coil
rinzo
В началото бе словото

chio pio :P

Мнение от rinzo »

ChiLL_PiLL написа:

хахаха :lol: :lol: аз пък и аз :lol: верно си е :wink:
Ами не е важно каде има и къде нямал.Важното е че в само една Казака е барман.Иначе в петък минах през нея ама не те видях щото ми казаха че си била вътре чак когато вече си бях заминал :wink:
rinzo
В началото бе словото

да ве

Мнение от rinzo »

пък и не си е най-оферта да си барман. наливаш на другите пиене, ама ти трябва да си трезвен :)
Хахахах трябва да си трезвен :D кой те излъга :D колко напушени и пияни бармани съм видял който пак си вършат работата както могат 8)
Аватар
BeBsaNchO
В началото бе словото

Мнение от BeBsaNchO »

И на мен ми се иска да работя в сферата на журналистиката и по-точно ми се занимава със спортна журналистика.. не знам и аз:) Влече ме бурния живот.. Не бих отказала и нещо, свързано с преводи или пък PR в някоя заможна фирма ( ако е и моя още по-добре ) :lol:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

BeBsaNchO написа:И на мен ми се иска да работя в сферата на журналистиката и по-точно ми се занимава със спортна журналистика.. не знам и аз:) Влече ме бурния живот.. Не бих отказала и нещо, свързано с преводи или пък PR в някоя заможна фирма ( ако е и моя още по-добре ) :lol:
И аз исках по едно време да съм спортен журналист. Просто много ме влекът всякакви спортове и съм сигурен че щях да се справя добре, но Българският език по един или друг начин ми попречи да вляза в СУ журналистика или дори да опитам да вляза там, което е жалко но какво да се прави. Все пак това не значи че журналистиката спортната не си остава една моя малка мечта! :wink:
Изображение
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

SILVER ARROW написа: И аз исках по едно време да съм спортен журналист. Просто много ме влекът всякакви спортове и съм сигурен че щях да се справя добре, но Българският език по един или друг начин ми попречи да вляза в СУ журналистика или дори да опитам да вляза там, което е жалко но какво да се прави. Все пак това не значи че журналистиката спортната не си остава една моя малка мечта! :wink:
Хехе, все едно аз съм го писала....
I am the master of my fate
I am the captain of my soul
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

хахаха значи не само мене ме е прецаквал българският и в моят случай едно много "мила" учителка. Ей много мъка има по този свят Боже! :roll:
Изображение
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Re: chio pio :P

Мнение от ChiLL_PiLL »

rinzo написа:Ами не е важно каде има и къде нямал.Важното е че в само една Казака е барман.Иначе в петък минах през нея ама не те видях щото ми казаха че си била вътре чак когато вече си бях заминал :wink:

ааааааа туй да видиш :lol: пусна ми мухата вече :lol: че в петък бях там,бях-ама що ли не се сещам коя съмнителна личност си ти хахах :lol: :lol: не съм пила ,признавам :roll:

сори за офтопика :P
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Re: да ве

Мнение от greeny »

rinzo написа:
Хахахах трябва да си трезвен :D кой те излъга :D колко напушени и пияни бармани съм видял който пак си вършат работата както могат 8)
бе де да знам. аз работя в бар и наште бармани не е като да се напиват много. ся верно че и аз намазвам често, ама чак пък да се напивам... :) ама не е мн лошичко де :twisted:
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Абе, greeny, един малък офтопик. Да имаш нещо общо с форума на slavishow.com?
Не ми се струва вероятно, ама реших да попитам, тия дни ми е тръгнало на познати оттам, та си пробвам късмета... :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

E,много журналисти и изследователи ... и писатели (от една друга тема) се събрахте, бре...Никой ли не иска да се мушне в адвокатската колегия :roll: :roll: :roll:
....
greeny написа:аз пък искам да стана съдия, тъй като приятелите ми са приети кой право, кой стопанско управление,...)
Опа, тука и връзки мога да си намеря :D

...

Много щеше да ми интересно, ако някой беше казал - ми никакъв не искам да стана :? :wink: 8)
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”