Колеги от славянска филология-тук!
Модератор: Boromir
zdr kolegi i kolejki az sam ot sofiq i mislq 4e e kraiiiino vreme naistina da se vidim,a?:)))predlagam to4na data-30sept. ok li e?6tom iskate pted rektorata ok!!!no problem!dori ne vsi4ki da mogat togawa-pak nqma problem!-6te se vidim i na drugiq den!ne mislite li 4e 6te e qko,a???:)))mi da se poopoznaem!:)))are 4ao vi
smile:)
ami to mnogo hubavo no se setih za malka podrobnost!znaete 4e ni vikat na 2.10 i to nai-veroqtno v rektorata.tva e hubavo ama trqbva da otidem 1-2 dena po-rano zada vidim to4no kolko 4asa i v koq zala-tva mi go kaza li4no sekretarkata.taka 4e az li4no 6te presko4a sigurno na 29.09 6oto e petak a ne znam dali rabotqt sabota i nedelq.ina4e nqma koi da ni osvetli-v neta ne davat takava info.no ima vreme 6e se razberem
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
up_down написа:ami to mnogo hubavo no se setih za malka podrobnost!znaete 4e ni vikat na 2.10 i to nai-veroqtno v rektorata.tva e hubavo ama trqbva da otidem 1-2 dena po-rano zada vidim to4no kolko 4asa i v koq zala-tva mi go kaza li4no sekretarkata.taka 4e az li4no 6te presko4a sigurno na 29.09 6oto e petak a ne znam dali rabotqt sabota i nedelq.ina4e nqma koi da ni osvetli-v neta ne davat takava info.no ima vreme 6e se razberem
ще отида до факултета по Славянски филологии, ще попитам за точния час и други формалности и ще ви съобщя...
и моля ви пишете на кирилица - това е едно от правилата за ползване на форума!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
а да извинявам се,аз не поясних:)една приятелка влезе слявански филологии и от нейно име,питах за вижданетоzari4ka написа:siseto,извинявай за недискретния въпрос ама нали ти имаше 3,25 по БЕЛ...как си влязла славянска филология?доколкото знам балът падна до 24,75 на трето класиране...![]()
а аз за съжаления тази година не влязох:(но нищо не съм единствената:)догодина пак
разбира се,че няма страшно,догодина ще влезешsiseto написа:а да извинявам се,аз не поясних:)една приятелка влезе слявански филологии и от нейно име,питах за вижданетоzari4ka написа:siseto,извинявай за недискретния въпрос ама нали ти имаше 3,25 по БЕЛ...как си влязла славянска филология?доколкото знам балът падна до 24,75 на трето класиране...![]()
а аз за съжаления тази година не влязох:(но нищо не съм единствената:)догодина пак
inaccessibility,на теб какво ти казаха секретарките?кога започваме и в коя зала сме?
абе хора не знам но съм леко притеснена-спомняте си че ни даваха да попълним 1 лист с лични данни и да си попълним студентската книжка,но аз така и непопълних графата с езика който искам да изучавам-мислите ли че ще ми направят проблем?а колкото до срещата....време е да се разберем нещичко...казвайте!крайно време е да се видим! 
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
няма проблем, че не сте попълнили какъв език желаете да изучавате, обикновено това става след 2-ри октомври...
иначе за срещата може да се ориентирате от Обявата ми във Филолозите първокурсници

иначе за срещата може да се ориентирате от Обявата ми във Филолозите първокурсници