моите рибки първия път умряха от глад, втория от преяждане, а третия си се изядоха помежду си... де да знам, тия риби хич не държат значи, някакви психични разтройства почват да развиват по някое времеsunbreeze написа:Ние първо имахме рибки, които обаче умряха....от преяждане
Домашни животни
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз първо имах един хамстер. той обаче беше скоростно подарен на едни съседи, защото успя да се измъкне от аквариума си, взе да търчи из кухнята, а татко да го гони. и така в стремежа си да улови малката гадинка, се подхлъзна, падна, в/у него паднаха едни сгънати столове и... така
Хамстерът напусна щастливото ни семейство
беше ми мн. мъчно за него
след това имах мн. симпатична и ДОБРА ( не от тея злобните и лаещи) болонка, но я блъсна кола
плакааах мнооогооо
следващият ми домашен любимец беше един пекинез,който ни подариха,но след 1 месец си го взеха...много грубо
отново плаках
А сегааа съм горда стопанка на един прелестен кафяв английски кокер шпаньол. Казва се Джесика, просто я обожавам! израстнала съм с нея. Вече е почти на 12 години, но все още е палава и се закача
Много е любвеобилна, постоянно ме използва да я гушкам и чеша 
п.п. бих качила нейна снимка, но не знам как

след това имах мн. симпатична и ДОБРА ( не от тея злобните и лаещи) болонка, но я блъсна кола
следващият ми домашен любимец беше един пекинез,който ни подариха,но след 1 месец си го взеха...много грубо
А сегааа съм горда стопанка на един прелестен кафяв английски кокер шпаньол. Казва се Джесика, просто я обожавам! израстнала съм с нея. Вече е почти на 12 години, но все още е палава и се закача
п.п. бих качила нейна снимка, но не знам как
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя
-
nqma_takava
- Пишете, о, братя