Какво търси жената в мъжа
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- la_cazadora
- Драскач
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- la_cazadora
- Драскач
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Ако акълът ви беше приоритет, светът щеше да бъде мноооооого различен. 
Нормалният мъж нямаше преди всичко да ходи на фитнес, да си купува скъпи дрешки, да си прави прически (И МАНИКЮР!!!), да се обезкосмява, да се чуди как да изкара повече пари за хубава кола, да се държи като мачо-олигофрен, да общува само с хора, които няма да го изложат в социалната му среда, да се комплексира при вида на безбожно тъпа напомпана мутра с лъскав автомобил, заобиколена от красиви изкуствени блондинки с педя грим и гнусна ноктопластика. Интелектът щеше да заема поне малка част от плановете за развитие не само на мъжа, но и на жената.
Осъзнайте се - вие НЕ искате умни мъже. Интелектът е приятен бонус.
Всички сме животни. Фройд ми го каза.
Нормалният мъж нямаше преди всичко да ходи на фитнес, да си купува скъпи дрешки, да си прави прически (И МАНИКЮР!!!), да се обезкосмява, да се чуди как да изкара повече пари за хубава кола, да се държи като мачо-олигофрен, да общува само с хора, които няма да го изложат в социалната му среда, да се комплексира при вида на безбожно тъпа напомпана мутра с лъскав автомобил, заобиколена от красиви изкуствени блондинки с педя грим и гнусна ноктопластика. Интелектът щеше да заема поне малка част от плановете за развитие не само на мъжа, но и на жената.
Осъзнайте се - вие НЕ искате умни мъже. Интелектът е приятен бонус.
Всички сме животни. Фройд ми го каза.
- Amellie
- Постоянно присъствие
Не може да има категоричен отговор на този въпрос,въпреки че до известна степен съм съгласна с Jamesmango.В съвременния свят очите са органът,с който възприемаме всичко.Оттам идва и целият фалш-илюзия,в която доброволно живеем:ако сме красиви-всичко ще ни е наред.Но аз не мисля така.Не казвам,че търся грозен,тъп и беден мъж,но ми се иска да вярвам,че съм по-широко скроена

Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.