Журналистика-задочно
Модератор: Boromir
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ами... вариантите са 2 - Филип Панайотов или Здравка Константинова (Мама Здравка, както е по-известна из ФЖМК). Асистентите са Камка Новакова и Ясен Бориславов (дано не бъркам името, нашата група беше при Камка Новакова).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
По социология - Анри Мендрас - Елементи на социологията, това е основното, от миналата година и Антъни Гидънс (но може да се подготвяте и само от лекциите, разлика почти няма, което много ме изумява).
По социална психология - трите тома на Джонев (може да четете и само от лекции, но за лудите като мен Джонев беше добра опция).
По медийно право не ми е известно да има учебник, всичко е лекции, закони и блога на доц. Огнянова, но за това ще научите подробности от нея, като му дойде времето.
По ИБЖ - Държавност преди държавата - доц. Здравка Константинова. Принципно съм навита да я продам, стига да ми я върнат, но като се има предвид и кога се прибирам... Сложна и безнадеждна.
По чуждестранна - има книга на Дафин Тодоров, но и само от лекциите е идеално.
Това са ви най-важните учебници, но няма изпит, който да не може да се вземе и само с лекции, гарантирам (за някои от тези изпити говоря от опит
)
По информационни - презентация на ПауърПойнт и малко теория, мисля че само лекциите ще са ви предостатъчни.
По социална психология - трите тома на Джонев (може да четете и само от лекции, но за лудите като мен Джонев беше добра опция).
По медийно право не ми е известно да има учебник, всичко е лекции, закони и блога на доц. Огнянова, но за това ще научите подробности от нея, като му дойде времето.
По ИБЖ - Държавност преди държавата - доц. Здравка Константинова. Принципно съм навита да я продам, стига да ми я върнат, но като се има предвид и кога се прибирам... Сложна и безнадеждна.
По чуждестранна - има книга на Дафин Тодоров, но и само от лекциите е идеално.
Това са ви най-важните учебници, но няма изпит, който да не може да се вземе и само с лекции, гарантирам (за някои от тези изпити говоря от опит
По информационни - презентация на ПауърПойнт и малко теория, мисля че само лекциите ще са ви предостатъчни.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
хахаахаха мама Здравка ли й казватеТърговецът на кристал написа:Ами... вариантите са 2 - Филип Панайотов или Здравка Константинова (Мама Здравка, както е по-известна из ФЖМК). Асистентите са Камка Новакова и Ясен Бориславов (дано не бъркам името, нашата група беше при Камка Новакова).