Президентски избори 2006 в България: вот без изненади?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
по принцип смятам че да използвам правото си на глас е мое задължение, граждански дълг, както го наричат някои... в случая обаче просто не намирам за кого да гласувам, затова дадох този отговор... успокоявам съвестта си с мисълта, че в края на краищата президентските избори не са чак толкова важни...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
Винаги съм гласувал досега, освен на балотажа за последните кметски избори в София. Просто не можах да си наложа да гласувам за някой от двамата, а ме мързеше да отида до училището на 50 метра от нас. Сега за пръв път по-вероятно да не гласувам. От единия кандидат ми се повръща да го гледам напудрен 5 години по ТВ-то, другият трябва да си седи повече в къщи, третият май е луд... Е, тва са първите трима, кво да говоря повече... По принцип трябва да се гласува, защото е гражданско право, но и морално задължение, но сега? Мисля си да отида този път само за да ги зачертая всичките - май ще е истинско облекчение!
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
по принцип хубаво е да се гласува - това правят прилежните граждани в цивилизованите и не толкова цивилизовани страни, НО в конкретния случай няма да гласувам! не виждам личност, която бих подкрепил!
ПРАВО на един гражданин е и да НЕ гласува!
а, и да допълня - не ме вълнуват измислени каузи, като "гласувайте, за да не е еди-кой-си!"...
ПРАВО на един гражданин е и да НЕ гласува!
а, и да допълня - не ме вълнуват измислени каузи, като "гласувайте, за да не е еди-кой-си!"...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз ще гласувам, защото ако не го напраява, после нямам да имам моралното право да мрънкам и да се оплаквам от политиката, водена от президента. А иначе съм съгласен с тези, които няма да гласуват, защото и те имат право. Пък и има една велика мисъл, в която се крие много истина - "Ако изборите наистина променяха нещо, щяха да ги забранят"...замислете се...

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Между другото, абсолютно същите думи са и моята житейска позиция! Браво!Циндил-Пиндил написа:Никога не съм гласувал за каквото и да е. Като реша да ставам президент ще пусна един глас за себе си
ПС: Е, ще изчакаш да ми минат два три мандата, пък после пускай за себе си! Тогава и аз може да пусна за теб!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Жорката за президент!!!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Добре де, аз те точно това не го разбирам! Как така не знаете дори още кои ще са кандидатите, ама ше гласувате, егаси!!! Просто за да си упражните някакво право на някакъв глас...
Все си мислех, че смисълът на гласуването е да подкрепиш някоя своя идея или желание, въплътено в един от кандидатите. А то излиза, че "Ми то още не знам, ама че ще гласувам- о, да, ще гласувам!".
Заради любопитство? Кеф ви е да пускате бюлетинки в урната? Мислите си, че нещо зависи от вас? Бедни, бедни Македонски!
Може би заради това, че имате право и искате да го упражните? Ами вие имате право и да отглеждате крокодилче вкъщи! Правите ли го?

Все си мислех, че смисълът на гласуването е да подкрепиш някоя своя идея или желание, въплътено в един от кандидатите. А то излиза, че "Ми то още не знам, ама че ще гласувам- о, да, ще гласувам!".
Заради любопитство? Кеф ви е да пускате бюлетинки в урната? Мислите си, че нещо зависи от вас? Бедни, бедни Македонски!
Може би заради това, че имате право и искате да го упражните? Ами вие имате право и да отглеждате крокодилче вкъщи! Правите ли го?
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър