Славянски филологии

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

Jazz написа:уау inaccessibility
ти към момчетата ли спадаш.....хахахаха....не мога да повярвам!!!!Разбирам напълно защо сме изчезващ вид.....докато ги има такива индивиди.....няма как :lol:
А ти пък що за индивид си, ми е много интерсно, че веднага гледаш да нападаш грубо inaccessibitlity?!
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

katiunki написа:
inaccessibility написа:то като цяло е странно, човек не знае дали е лошо или добро да сме по-малко...

във всички случаи, както каза колежката, никой не отива да следва с намерението да се жени/омъжва, сватосва и прочие! :wink:
Никой не е с тази идея, но знае ли човек. :roll: Доста семейства тръгват от университета. :)
да, защото колегите намират нещо общо помежду си, което е предпоставка за по-добра връзка :wink:
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

Circle Line написа:
Jazz написа:уау inaccessibility
ти към момчетата ли спадаш.....хахахаха....не мога да повярвам!!!!Разбирам напълно защо сме изчезващ вид.....докато ги има такива индивиди.....няма как :lol:
А ти пък що за индивид си, ми е много интерсно, че веднага гледаш да нападаш грубо inaccessibitlity?!
специално съм избегнал квалификацията на въпросния човек... все пак всеки може да си извади заключение от коментарите на хората...

разни хора - разни идеали :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”