Дилемата е...
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
STaNiMiRbs
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- massari-reallove
- В началото бе словото
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
Re: Дилемата е...
има тенденция че тези с валковете са в УНСС, там се опитах да преброя видовете диалекти в БГ език и ми беше трудно.... та... Финанси е хубава специалностSTaNiMiRbs написа:Здравейте! Приет съм математика и информатика в с СУ. Балът ми е 27 60 за съжеление на косъм само 30 стотни от информатиката...Също така съм приет и в УНСС Финанси. Сега е проблема какво да избера дали да отида в УНСС и да уча нещо което не го желая чак толкова или да се боря за това което искам а то е Информатика или да изгоря... исками се да паднат баловете. Вие как мислите какво бихте ме посъветва ли...и барже че влак ще гоня...
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
- cloud_9
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ех, дружеrinzo написа:Хахахах и аз чакам за инфото ама сум с бал 27.65..ех да бях учил в 11 клас по математика и сега щях да съм изкарал 6 за годината и да съм влязъм ама мързела си е мързел
- TheNightmare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Дилемата е...
По добре залагай на сигурното. Изобще не се знае дали ще паднат баловете или не. Миналата година наистина е паднал бала за информатика, но тази година нещата стоят по друг начин. Не виждам кво не им харесваш на Финансите в УНССSTaNiMiRbs написа:Здравейте! Приет съм математика и информатика в с СУ. Балът ми е 27 60 за съжеление на косъм само 30 стотни от информатиката...Също така съм приет и в УНСС Финанси. Сега е проблема какво да избера дали да отида в УНСС и да уча нещо което не го желая чак толкова или да се боря за това което искам а то е Информатика или да изгоря... исками се да паднат баловете. Вие как мислите какво бихте ме посъветва ли...и барже че влак ще гоня...