Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Баси колко провинциални селски к**ви се очакват да се намърдат в СТОЛИЦАТА !?Да не зарбавите да носите бурканите и саковете с себе си и знайте един съвет по трамвайните линии не тече ток !
J`E`K`O написа:маймунка и тя голяма сладурана, като гледам е била в Япония/Китай или там някъде. Все пак остава вота ми за Никинцето
Колега аз гласувах за теб, ти гласува за мен )))
Подкрепяме се взаимно ми се струва
Е, малко така стана, но не съм гласувал за теб за да ти върна жеста, красивото си е красиво (ох те всичките сте красиви, трудно е човек да избере само 1)
cenebene написа:Баси колко провинциални селски к**ви се очакват да се намърдат в СТОЛИЦАТА !?Да не зарбавите да носите бурканите и саковете с себе си и знайте един съвет по трамвайните линии не тече ток !
като те гледам какъв си "гражданин" направо се радвам, че съм "селянка"
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
cenebene написа:Баси колко провинциални селски к**ви се очакват да се намърдат в СТОЛИЦАТА !?Да не зарбавите да носите бурканите и саковете с себе си и знайте един съвет по трамвайните линии не тече ток !
Аз от позицията на "провинциална селска к**ва" ще ти кажа да ти хванеш голямото самочувствие без покритие и да си го завреш в една част на анатомията.
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Не се карайте де : ) Нали е за забавление и разпускане : ) Извинявам се за забавянето на обновението на няколко профила, но форумът реши днес да не работи : )